Domů > Výhody pro členy > Co členové využili

Jak zdravě „provařit“ víkend (25.-27.10, 2019)

David a Ajka už vaří jinak řadu let. Jejich příběh znáte z Klubu. Oni sami jsou v Klubu od samého začátku a pro Klubáky nabídli 400 Kč slevu na víkend s vařícím kurzem, který pořádají.

    Kdy

    25.- 27.10. 2019

    Kde

    Horské středisko Eljon, 543 51 Špindlerův Mlýn 33

    Začni detox, než se proměníš v dýni!

    Letos žádné podzimní přibírání díky 8týdennímu kurzu - jídelníčky, recepy, videa a individuální konzultace.
    Nemusíš být 100% a stejně to funguje! Pojď se postarat o sebe

    Ubytování

    2 – 6ti lůžkové pokoje

    Program

    • Pátek od 16 hod začínáme vařit večeři, od 20 hod. seznamka, úvod kurzu
    • Sobota v 7h. začínáme připravovat snídani, od 7.30-8.30 rozcvička, 9h. snídaně, 10-14hod. I. blok – vaříme oběd a odpolední desert, 14-15h. volno, 15-19 II. blok – vaříme večeři, od 20h.-21.30 společná debata
    • Neděle v 7h. začínáme připravovat snídani, od 8-8.30 rozcvička, 9h. snídaně, 10-14hod.– vaříme oběd a odpolední desert

    Strava

    Plná penze ve stylu Jíme Jinak včetně dezertu a pitného režimu – vaří David a Ajka Jakubcovi.

    Cena

    Cena 2.580 Kč na osobu

    Rezervace a více informací

    Více informací najdete na www.dajka.cz, zde také rezervujte své místo v případě zájmu.

    Rezervace   po-pá: 9:00-16:00, Eljon o.p.s., 543 51 Špindlerův Mlýn 33, info@eljon.cz, tel. 732 580 154, www.eljon.cz

    Výhoda pro členy Klubu Jíme Jinak

    Členové Klubu mají 400 Kč slevu, kterou jim na místě vyplatí lektoři v hotovosti při příjezdu na akci. Sleva platí pouze pro členy, ne pro jejich partnery a doprovod. [přihlaste se]

     

    PS: Vstáváš s pocitem, že bys nejraději zůstala v posteli?

    Co si dobít baterky a postarat se konečně i o sebe? Je čas na podzimní detox. Mrkni jak opět získat energii.

    Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

    Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

    Buďte první, kdo napíše komentář

    Schovat štítky

    Vyzkoušejte také

    Jarní závitky trochu jinak

    Proč si neudělat jarní závitky v chladných měsících? Stačí drobná úprava a máme tu skvělou zimní verzi!
    15
    2

    10 let jsem odkládala začít, 1 rok poté mi změnil život (Jana)

    Jana sledovala Jíme Jinak od roku 2014. Deset let se jen dívala na zkušenosti ostatních. Až loni našla odvahu a naskočila do podzimního detoxu. Dnes říká: ...

    Semínkové hranolky

    Křupavé kukuřičné hranolky plné chuti! Tento recept spojuje klasické polentové hranolky s bohatou směsí pěti druhů semínek, která dodá každému soustu neodo...
    416
    26

    Jak pečovat o plíce

    Pokašlávání, chrapot, zhoršená imunita, ale i suchá pokožka nebo chrápání – všechny tyto potíže mohou souviset s oslabenou energií plic. Jakou stravu...

    Bezlepkové pohankové lívance

    Tak dobré a přitom bez mouky! Tyhle zdravé lívance jsou bez lepku, z pohanky a rýže s mrkví a ořechy. Jednoduchý recept, který potěší nejen vegany a bezlep...
    42
    4

    Vděčnost, radost a inspirace z jednoho krásného večera

    Po setkání “Spolu u stolu” v Hradci Králové bych se chtěl pokusit poděkovat, ale asi na to nebudou slova stačit…