PS: Chceš zdravě shodit na léto?
Pojď na to s námi jinak. Bez deficitu, dřiny a chemie.
Chci lepší postavu!
V tomto článku najdete souhrn rad, jak a co vařit a zabalit s sebou do zaměstnání. Chceme tu jednak pomoci začátečníkům v základní orientaci, ale také nabídnout léty prověřené „vychytávky“ z různých zdrojů.
Pojď na to s námi jinak. Bez deficitu, dřiny a chemie.
Chci lepší postavu!
Pavli, co třeba klíčit ve sklenici s víčkem? Nejlépe klíčí mungo a neloupaná červená čočka, ty se mi nikdy nezkazily a jsou razdva. na YT a netu jsou mraky návodů a videí v čem všem se dá klíčit. Jak se klíčí na Kostarice nevím, ani jak moc ta vlhkost ovlivňuje takové procesy, ale lidé tam tradičně určitě vařili zdravě + budeš mít rozmanitý výběr ovoce, zeleniny, luštěnin i obilí, takže značka ideál :-).
Je možné přidat luštěninu? Třeba červenou čočku?
Buďte první, kdo napíše komentář