Domů > O nás > Pochvaly

Jsem nadšená fantazií a pestrostí receptů (Marie)

Marie: Vařím podle Evičky a všechna jídla jsou skvělá. S makrobiotikou a ájurvédou mám zkušenosti, ale vařila jsem jednotvárně, proto jsem vstoupila do klubu Jíme Jinak a jsem nadšená fantazií a pestrostí receptů, jaké nám Evička nabízí. Recepty si upravuji podle sebe a dostupných ingrediencí, není třeba vše 100% dodržovat. Překvapila mě koprová omáčka z pastiňáku, cibule a cukety, je vynikající. Také různé zeleninové placičky, střídám ingredience a pokaždé chutnají jinak.

PS: Chceš dobít své životní baterie?

Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

1 člověk už poděkoval za článek. Oceňte práci autora také.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Quinoové karbanátky se salátem z horské čočky

Horská čočka vyniká svou jemně oříškovou chutí a pevnou strukturou. Na salát se proto perfektně hodí. Karbanátky z quinoi salát skvěle doplňují a společně ...
167

Recepty na bezlepkové cukroví – 40 výborných receptů

Cukroví bez lepku, cukru, mléka a vajec: jde to vůbec? Ano! A může být opravdu vynikající. V tomto článku vám ukážeme naše odzkoušené recepty na bezlepkové...

Zimní Kung Pao (vegan)

Pikantní voňavé jídlo, které vás zahřeje, taková je tato variace na oblíbené Kung Pao. Dejte vědět, jak vám chutnalo.

Živý kurz vaření – jak jsme spolu vařili v Dolní Dobrouči

Jak probíhal živý kurz vaření z dílny Jíme Jinak po více než 10 letech? Co všechno jsme si na kurzu “Zdravé vaření pro tělo i duši” uvařili? To...
klub
51

Chronická únava a vyčerpání

Chronická únava, vyčerpání, deprese, to jsou potíže, které trápí čím dál větší část naší populace. Co tyto stavy způsobuje a jak je řešit? Na toto téma jsm...

Řepná panenka Wellington

Nědělní oběd bude přímo slavnostní, když připravíte tento úžasný recept. Vsadím se, že na své si přijdou i milovníci masa.