Domů > O nás > Pochvaly

Jsem nadšená fantazií a pestrostí receptů (Marie)

Marie: Vařím podle Evičky a všechna jídla jsou skvělá. S makrobiotikou a ájurvédou mám zkušenosti, ale vařila jsem jednotvárně, proto jsem vstoupila do klubu Jíme Jinak a jsem nadšená fantazií a pestrostí receptů, jaké nám Evička nabízí. Recepty si upravuji podle sebe a dostupných ingrediencí, není třeba vše 100% dodržovat. Překvapila mě koprová omáčka z pastiňáku, cibule a cukety, je vynikající. Také různé zeleninové placičky, střídám ingredience a pokaždé chutnají jinak.

PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlej 😊 Naskoč zdarma do online kurzu Jíme Jinak !

1 člověk už poděkoval za článek. Oceňte práci autora také.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Kořeněná červená řepa

Červená řepa je výborná a zdravím nabitá zelenina. Vyzkoušejte ji v této verzi, která uspokojí mlsné jazýčky všech milovníků pikantních chutí a pokrmů voní...

Fazolový nákyp

Tento recept je něco mezi nádivkou a nákypem, je velmi dobrý i vychladlý s jakoukoliv zeleninou nebo salátem. Ideální jídlo pro přechod mezi létem a podzim...
klub
5
4

Polévka Kinpira – léčivá síla kořenů

Polévka Kinpira je velmi posilujícím pokrmem. Spojuje v sobě sílu kořenové zeleniny a teplo dlouhého vaření, které působí hluboko do těla. Pomáhá posílit k...
114
28

Štrúdlománie: nejlepší těsta a nádivky na závin

5 TOP těst na štrúdl plné chutí a inspirace! Od celozrnného a pivního až po listové a bezlepkové těsto. Přidejte kreativní náplně jako ořechovou, švestkovo...
klub
42
13

Jaký je rozdíl mezi eliminací a nemocí?

Kdy se jedná o detoxikační symptomy a kdy o nemoc? Proč se v našem těle daří kvasinkám, plísním, parazitům? Jak strava ovlivňuje vznik rýmy, kašle, bronchi...
32
23

Japonská kuchyně – 1. díl- Washoku

Protože často sdílím recepty inspirované japonskou kuchyní, rozhodla jsem se vám přiblížit a vysvětlit svou lásku k této kuchyni a trochu vás s ní seznámit...