Domů > O nás > Pochvaly

Najednou mi nedělá problém odolávat všem “dobrotám” (Petra)

Petra: Evi, cítím, že jinak už si to ani představit neumím. Najednou mi nedělá problém odolávat všem “dobrotám”, co si kolem mě dává rodina (neobejde se to bez mých připomínek), nechybí mi maso, vejce, mléčné výrobky… porce jsou úžasně velké, kolikrát je ani nedojím. Jsem opravdu spokojená.
Příprava a samotné vaření už mi nezabírá tolik času, v tom jsem se zlepšila :) Naprostá většina jídel mi moc chutná, opravdu si pochutnávám. Samozřejmě je pro mě hubnutí prioritou, zatím… ještě teď mi je ouzko, když si uvědomím, že vloni touhle dobou jsem měla o 10 kg míň… ale zase už to není o 15 kg, jako před pár týdny 😇 Učím se vidět drobné pokroky, chválit se a hlavně nespěchat. Ale je to trochu boj :) Za pár dnů mi začíná dlouhá dovolená, tak věřím, že se trochu i zklidním a vše půjde ještě líp. Myslím, že 8 cm z břicha (přes pupek) a 5 cm v pase za měsíc je fakt slušné  😇

PS: Vstáváš s pocitem, že bys nejraději zůstala v posteli?

Co si dobít baterky a postarat se konečně i o sebe? Je čas na podzimní detox. Mrkni jak opět získat energii.

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Slaný bezlepkový koláč s brokolicí

Naprosto luxusní slaný koláč, který je úplně bez lepku, bez mouky a vajec. Na jeho přípravu potřebujete zhruba hodinu i s chladnutím. Skvěle poslouží jako ...

Rychlé dýňové kari

Pokud máte chuť na rychlý, hřejivý a voňavý pokrm, zkuste toto dýňové kari. Stačí pár základních surovin, chvilka u sporáku a na stole máte krémovou dobrot...
klub
30

5 jednoduchých tipů, jak jíst zdravě, a zároveň i levně

Máte omezený rozpočet? Sepsali jsme pro vás 5 praktických tipů, jak i přes to jíst zdravě a chutně. Není to vůbec složité.

Tradiční strava našich předků

Myslíte si, že snídat polévku a jíst obilné kaše je novodobý vynález? Víte, odkdy se u nás jedí brambory a co bylo na talíři našich předků nejčastěji? Star...
148
2

Jak zužitkovat hlávkové zelí – 12 super tipů na pokrmy ze zelí

Hlávkové zelí je velmi stará zelenina plná vitamínu C a vlákniny. Jedly ho už budovatelé Velké čínské zdi, aby měli výdrž a energii a evropským mořeplavcům...

Podzimní mooncake

Mooncake, který voní podzimem, díky koření, jablíčku a ořechům. Perfektní na relax u čaje.