Napařovaný knedlík z celého obilí

Když si zvyknete na knedlíky z celého obilí, přijdou vám ty klasické jako papírová hmota bez chuti. Sníte jich šest a žádný uspokojivý pocit se nedostaví. Celozrnné obilné si dáte dva tři a jste sytí. Má to chuť, je do čeho kousnout. Takovéhle knedlíky obsahují minimum mouky a přesto se nerozpadnou. Pro vaši rodinu to bude příjemná změna konzistence, v jaké se dá konzumovat obilí. 

🔒 Přístupné členům Klubu Jíme Jinak

Klub Jíme Jinak

💕 Líbí se vám recepty a články, které tu čtete zdarma a bez reklam? Díky členům Klubu JJ je můžeme psát.

✨ Za podporu Klubákům dáváme prémiové materiály, jako je tento, videorecepty, jídelníčky, odborné materiály, poradnu a slevy na nákupy (knih, potravin, kurzů).

🍒 Oceňte naše mnohaleté úsilí a zvažte členství.

Co říkají o Klubu Jíme Jinak členové

Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super, zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky za tu práci, kterou odvádíte za nás a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce.

Chci do Klubu
Zjistit více

🔒 Je zamčeno, i když jste s námi v partě? Přihlaste se. Nebo zkuste nápovědu.

    • Moc děkujeme, zdravíme vaší šikovnou holčičku, však mě…

    • No vidíte jak jste si dobře poradila!!! Obiloviny…

        • Všechny obiloviny je potřeba propláchnout studenou vodou, teplou…

  1. Zobrazit všech 37 komentářů