Domů > O nás > Pochvaly

Nevěděla jsem, že zelenina může chutnat tak skvěle (Hana)

Hana: Chci jenom říct (byla jsem s vámi už v Jarní očistě, ale pořád se učím…) – proč mi nikdy nikdo neřekl, že zelenina může být tak fantasticky chutná? Vždy jsem jedla jen syrové zeleninové saláty nebo tepelně upravenou zeleninu, ale vždy to bylo tak, že jsem se k tomu musela spíš přesvědčovat, “je to zdravé, jez to”, ale chuť nic moc… a tohle tady… to je úžasné :))

PS: Chceš dobít své životní baterie?

Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Zahřívající pohankové rizoto s řepou a dýní

Potřebujete se zahřát! Připravte si rizoto z pohanky, červené řepy a dýně – recept plný zdravých surovin a lahodných chutí. S tímto receptem si rychl...
107
1

Nastává zimní Slunovrat – moc temných sil vrcholí. Jak slavíte Kračun?

Víte, proč naši předci házeli hrách na zeď? A jaké další zvyky prováděli, když přišel zimní Slunovrat a začátek astrologické zimy? Proč byl tento den pro n...

Vánoční dýňová polévka

Tenhle dýňový krém má krásnou barvu a úžasnou vánoční vůni. Skvěle se hodí pro sváteční chvíle a určitě bude chutnat i vašim hostům. Je s ní minimum práce ...

Nejlepší zdroje bílkovin pro zdravé ledviny

Ledviny hrají zásadní roli v udržování celkové rovnováhy organismu. Co ve stravě potřebují, aby nám mohly co nejdéle dobře sloužit? V článku si posvítíme n...
304
15

12 vánočních nocí: Posvátná tradice živá i v dnešní době

Zajímá vás tajemná tradice dvanácti vánočních nocí spojující pohanské zvyky, přírodní cykly a duchovní praxi? Přečtěte si o propojení minulosti, přítomnost...
29
4

Když okurka otevře dveře do dětství

Povídání o pozornosti, jídle a duši. Občas stačí jediná chuť a otevře se v nás něco, co bylo roky zavřené.