V článku dále zjistíte:
- Jaké jsou druhy polévek a styly jejich přípravy
- Tipy, čím polévku ochutit, aby byla pokaždé jiná
- Jak do polévky zrecyklovat zbytky z lednice
- Čím vším lze polévku ozdobit
- Jak si vyrobit domácí polévkovou vegetu bez glutamátů
Přístupné členům klubu Jíme Jinak
Prozkoumat KlubČlenové Klubu u nás mají prémiové materiály, jako je tento, videorecepty, jídelníčky, odborné materiály, poradnu, slevy na nákupy (knih, potravin, kurzů) a další výhody. Díky finanční podpoře můžeme stránky Jíme Jinak dělat svobodně a nechat je bez reklam. Budeme rádi, když se přidáte a podpoříte naše mnohaleté úsilí. ❤
Co říkají o Klubu Jíme Jinak členové
Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super, zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky za tu práci, kterou odvádíte za nás a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce.
Komentáře