Pojďte se stát expertem na polévky a překvapte rodinu a hosty. Miso polévky, krémové, obědové, zeleninové, luštěninové, tradiční i netradiční. Naučte se základní jednoduchý princip, buďte si jistí v kramflecích a začnete sami tvořit nepřeberné množství vlastních kombinací. My polévky milujeme a zde je náš vychytaný návod, jak na ně.
V článku dále zjistíte:
Jaké jsou druhy polévek a styly jejich přípravy
Tipy, čím polévku ochutit, aby byla pokaždé jiná
Jak do polévky zrecyklovat zbytky z lednice
Čím vším lze polévku ozdobit
Jak si vyrobit domácí polévkovou vegetu bez glutamátů
💕 Líbí se vám recepty a články, které tu čtete zdarma a bez reklam? Díky členům Klubu JJ je můžeme psát.
✨ Za podporu Klubákům dáváme prémiové materiály, jako je tento, videorecepty, jídelníčky, odborné materiály, poradnu a slevy na nákupy (knih, potravin, kurzů).
🍒 Oceňte naše mnohaleté úsilí a zvažte členství.
Co říkají o Klubu Jíme Jinak členové
Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super, zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky za tu práci, kterou odvádíte za nás a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce.