Pojďte se stát expertem na polévky a překvapte rodinu a hosty. Miso polévky, krémové, obědové, zeleninové, luštěninové, tradiční i netradiční. Naučte se základní jednoduchý princip, buďte si jistí v kramflecích a začnete sami tvořit nepřeberné množství vlastních kombinací. My polévky milujeme a zde je náš vychytaný návod, jak na ně.
V článku dále zjistíte:
  • Jaké jsou druhy polévek a styly jejich přípravy
  • Tipy, čím polévku ochutit, aby byla pokaždé jiná
  • Jak do polévky zrecyklovat zbytky z lednice
  • Čím vším lze polévku ozdobit
  • Jak si vyrobit domácí polévkovou vegetu bez glutamátů

🔒 Přístupné členům Klubu Jíme Jinak

Klub Jíme Jinak

💕 Líbí se vám recepty a články, které tu čtete zdarma a bez reklam? Díky členům Klubu JJ je můžeme psát.

✨ Za podporu Klubákům dáváme prémiové materiály, jako je tento, videorecepty, jídelníčky, odborné materiály, poradnu a slevy na nákupy (knih, potravin, kurzů).

🍒 Oceňte naše mnohaleté úsilí a zvažte členství.

Co říkají o Klubu Jíme Jinak členové

Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super, zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky za tu práci, kterou odvádíte za nás a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce.

Chci do Klubu
Zjistit více

🔒 Je zamčeno, i když jste s námi v partě? Přihlaste se. Nebo zkuste nápovědu.

Čtěte dále