Nevěřila bych, že mi pampelišky budou v salátu tak chutnat. Neustále někde čtu o tom, jak je důležité je jíst na jaře, protože posilují játra a žlučník. Jen jsem nikdy neměla odvahu je opravdu zkusit. Eva jí měla a natrhala jich na nedělní seminář vaření půl tašky. Udělala výborný salátek z ledového salátu, kysaného zelí, sojanézy, mladých listů pampelišek a z pár fialek. A byla to taková dobrota, že mohu jen doporučit. Důležité je, natrhat listy pampelišek dřív, než začnou kvést. Do té doby nejsou hořké, ale krásně křehké a šťavnaté.
PS: Vstáváš s pocitem, že bys nejraději zůstala v posteli?
Co si dobít baterky a postarat se konečně i o sebe? Je čas na podzimní detox. Mrkni jak opět získat energii.
Buďte první, kdo napíše komentář