Domů > Nepřehlédněte

Podzimní festival zdraví – 15.-18.11. v Ústí nad Orlicí

Ptáte se po akcích a setkáních v různých regionech. V listopadu se můžeme potkat na festivalu v Ústí nad Orlicí. Pro Klubáky jsme s pořadateli domluvili volný vstup na libovolnou přednášku. Uvidíme se?

Motto: „Poslouchej tělo když šeptá, neuslyšíš ho křičet“ japonské přísloví

Kdy

15.-18.11.2018

Kde

Ústí nad Orlicí, Malá scéna

Program

  • Čtvrtek
    • 15.30 zahájení – bubny
    • 15.45-17.30  film o alternativní výuce – Summerhill (110 min),
    • od 18 hod. beseda montessori Marcela Kykalová
    • vstupné 130 Kč  na celý program
  • Pátek
    • 15.30 -17.30 manželé Reissovi – prospěch různých skupenství vody na člověka, jak se nastavuje pitný režim,  kouzla s vodou, otužování, vstupné 100 kč
    • 18-20.00 hod. Mariana Roškaninová  – Jak (ne)prospívá čínská medicína Evropanovi, vstupné 100 kč
  • Sobota
    • 8-9 hod. manželé Reissovi – Jak se otužovat a léčit studenou vodou, chození naboso, koupání v rybníku – příznivci plavky sebou
    • 9.30-11.hod. Petr Tichý – Jak jsem začal nejíst (o breathariánství), vstupné 100 kč
    • 14-18 hod Bob Carr – Diagnostika – poznejte nemoc dřív než přijde, vstupné 130 kč
  • Sobota workshopy (v horní části Malé scény)
    • 14-18 – Ota Reiss-pečení chleba a ochutnávky
    • Renča Součková –oblečení z přírodních materiálů+zakázkové šití
    • Jak na zdravé deserty – ochutnávky desertů od Katky a Honzy Kyselových, vstup volný
    • Bob Dvořák – shiatsu, autotrakční lehátko – po celý den (objednávka nutná na info@dajka.cz, kde budou termíny), 1h/500 kč od 15-21 hod.
  • Neděle
    • 9.30-11.hod. Adéla Hrubá – permakultura nejen ve městě (jak si vypěstovat zeleninu i na balkoně „street farm“), vstupné 100 kč
    • 14.00 – 16 hod. Eva Cikrytová – povídání o změně životního stylu, když Jíme Jinak aneb co dokáže jídlo, vstupné 100 kč

Pořadatel

Dajka, kurzy zdravého životního stylu

Jak si v zimě dobít své životní baterie?
Stáhni si z Jíme Jinak jídelníček pro regeneraci ledvin!
Stáhnout 100% ZDARMA

Předprodej v prodejně zdravé výživy „U tří vegetariánů“

Občerstvení

Bar Malá scéna

Mediální partner Mediate s.r.o. Libchavy

Výhoda pro členy Klubu Jíme Jinak

Členové Klubu vstup zdarma na vybranou přednášku.

Pro uplatnění volného vstupu [přihlaste se] a uveďte svůj registrační email v Klubu.

 

PS: Chceš dobít své životní baterie?

Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Halušky miš maš

Mám ráda jídla typu “míchanice”, tady je jedna z mých oblíbených. Pokud si uvaříme oves s předstihem, je jídlo i poměrně rychle hotové.

Domácí sardinské gnocchi – malloreddus

Domácí sardinské gnocchi malloreddus – klasika a srdcovka sardinské kuchyně. A když je venku nevlídno, je to ideální chvíle schovat se domů a užít si relax...

Semínkové bezlepkové karbanátky

Karbanátky bez masa, vajec, pečené v troubě a obalené ve směsi semínek. Zdravá pochoutka, kterou si můžete dopřát k zelenině, omáčkám, do sendvičů, jednodu...

Rychlé zeleninové sushi

Rychlé a jednoduché sushi, připravené během chviličky, skvělé jako zdravá svačina i občerstvení pro hosty.

Krémový sýr v barevném pepři

Krémový sýr v pepři připravíte během chvíle a zaručeně si pochutnáte. Skvěle se hodí ke kváskovému pečivu či křupavým krekrům.
13
2

Japonská kuchyně – 3. díl -nástroje a náhražky

Japonská kuchyně je směsicí tradice, přesnosti a srdce, a nástroje jsou klíčovou součástí tohoto kouzla. Ale pravda? Nemusíte mít sbírku drahých nástrojů, ...