Domů > Výhody pro členy > Co členové využili

Podzimní festival zdraví – 15.-18.11. v Ústí nad Orlicí

Ptáte se po akcích a setkáních v různých regionech. V listopadu se můžeme potkat na festivalu v Ústí nad Orlicí. Pro Klubáky jsme s pořadateli domluvili volný vstup na libovolnou přednášku. Uvidíme se?

Motto: „Poslouchej tělo když šeptá, neuslyšíš ho křičet“ japonské přísloví

Kdy

15.-18.11.2018

Kde

Ústí nad Orlicí, Malá scéna

DETOX SADA NA PODZIM
Jak se zbavit únavy, vyhnout rýmám a na podzim neztloustnout.
Stáhni si ZDARMA

Program

  • Čtvrtek
    • 15.30 zahájení – bubny
    • 15.45-17.30  film o alternativní výuce – Summerhill (110 min),
    • od 18 hod. beseda montessori Marcela Kykalová
    • vstupné 130 Kč  na celý program
  • Pátek
    • 15.30 -17.30 manželé Reissovi – prospěch různých skupenství vody na člověka, jak se nastavuje pitný režim,  kouzla s vodou, otužování, vstupné 100 kč
    • 18-20.00 hod. Mariana Roškaninová  – Jak (ne)prospívá čínská medicína Evropanovi, vstupné 100 kč
  • Sobota
    • 8-9 hod. manželé Reissovi – Jak se otužovat a léčit studenou vodou, chození naboso, koupání v rybníku – příznivci plavky sebou
    • 9.30-11.hod. Petr Tichý – Jak jsem začal nejíst (o breathariánství), vstupné 100 kč
    • 14-18 hod Bob Carr – Diagnostika – poznejte nemoc dřív než přijde, vstupné 130 kč
  • Sobota workshopy (v horní části Malé scény)
    • 14-18 – Ota Reiss-pečení chleba a ochutnávky
    • Renča Součková –oblečení z přírodních materiálů+zakázkové šití
    • Jak na zdravé deserty – ochutnávky desertů od Katky a Honzy Kyselových, vstup volný
    • Bob Dvořák – shiatsu, autotrakční lehátko – po celý den (objednávka nutná na info@dajka.cz, kde budou termíny), 1h/500 kč od 15-21 hod.
  • Neděle
    • 9.30-11.hod. Adéla Hrubá – permakultura nejen ve městě (jak si vypěstovat zeleninu i na balkoně „street farm“), vstupné 100 kč
    • 14.00 – 16 hod. Eva Cikrytová – povídání o změně životního stylu, když Jíme Jinak aneb co dokáže jídlo, vstupné 100 kč

Pořadatel

Dajka, kurzy zdravého životního stylu

Předprodej v prodejně zdravé výživy „U tří vegetariánů“

Občerstvení

Bar Malá scéna

Mediální partner Mediate s.r.o. Libchavy

Výhoda pro členy Klubu Jíme Jinak

Členové Klubu vstup zdarma na vybranou přednášku.

Pro uplatnění volného vstupu [přihlaste se] a uveďte svůj registrační email v Klubu.

 

PS: Vstáváš s pocitem, že bys nejraději zůstala v posteli?

Co si dobít baterky a postarat se konečně i o sebe? Je čas na podzimní detox. Mrkni jak opět získat energii.

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Tradiční strava našich předků

Myslíte si, že snídat polévku a jíst obilné kaše je novodobý vynález? Víte, odkdy se u nás jedí brambory a co bylo na talíři našich předků nejčastěji? Star...
147
2

Jak zužitkovat hlávkové zelí – 12 super tipů na pokrmy ze zelí

Hlávkové zelí je velmi stará zelenina plná vitamínu C a vlákniny. Jedly ho už budovatelé Velké čínské zdi, aby měli výdrž a energii a evropským mořeplavcům...

Podzimní mooncake

Mooncake, který voní podzimem, díky koření, jablíčku a ořechům. Perfektní na relax u čaje.

Dýňová pěna

Lehká, hladká a hedvábná pomazánka, kterou můžete použít na chleba, do placek nebo třeba jako dip k pečené zelenině.

Cizrna na houbách

Konečně začala skutečná houbařská sezóna. Pokud už nevíte, kam byste čerstvé hřiby přidali, vyzkoušejte cizrnu na houbách po našem. Náramná dobrota!

Jablečné mousse se skořicí

Jednoduché, rychlé, bez cukru a vajec, přitom krásně sladké. Ve chvíli, kdy je chuť na něco sladkého, máte tento osvěžující dezert hned po ruce. Příprava j...