Domů > Jak začít > Nejčastější dotazy

12. Změnili jste jídelníček a pořád někomu něco vysvětlujete

Ptají se vás, co to držíte za “dietu”, proč jíte tohle a ne tamto a navíc mají zaručené rady ohledně stravy. A vy nevíte, co jim odpovědět… Zkuste to, co radí Eva ve videu.

A pokud máte kolem sebe zvláště odolné a zatvrzené bytosti, které vás nenechají jít vlastní cestou, použijte na ně větší kalibr! Připravili jsme špičkový trénink, díky kterému zvládnete každou námitku, kritiku nebo rýpání. S tím je konec. Zvedněte si sebevědomí.

PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlej 😊 Naskoč zdarma do online kurzu Jíme Jinak !

S radostí pečuji o stránky Jíme Jinak, točím a stříhám videa, fotím jídla, vyrábím naše online kurzy a mnoho dalšího. Jídelníček Jíme Jinak mám vyzkoušený na vlastní kůži a ke klasickému už bych se nevrátil. Taky díky tomu, že mi Eva vaří samé dobroty!😉

11 lidí už poděkovalo za článek.

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Kaštanové střapáče

Skvělé a zdravé mlsání bez sladidel a cukru, výtečná rychlovka téměř bez práce. Snadno připravíte v bezlepkové variantě.

Grilovaná zelenina z trouby

Perfektní způsob, jak naučit vaši rodinu jíst zeleninu. V této podobě chutná každému.

Miso polévka s kaštany

Kaštany jsou ceněny pro svou přirozenou sladkost a měkkou texturu a často se objevují v pokrmech oslavujících podzimní chutě. Nejsou každodenní ingrediencí...

Pečený květák s indickou omáčkou

Tento recept je pro milovníky exotiky, koření a pikantního jídla. Opravdu vás zahřeje a je jednoduchý i rychlý na přípravu.

Likérová špička jinak

Máte rádi zákusky? Připravte si likérovou špičku jinak. Je bez cukru, lepku i mléka a jistě potěší i konvenční strávníky. Je třeba si ovšem vyšetřit čas na...

Onigirazu

Onigirazu je jakýmsi křížencem mezi sushi, onigiri a sendvičem. Sympatické je, že náplní může být nekonečno, záleží jen na naší fantazii a chuti. Navíc se ...