Poslední komentáře
Ivana
Před 33 minutamiUrčitě, knedlíky se dají dělat z jakéhokoliv obilí. Asi bude třeba také zahustit moukou.
Robert
Před 34 minutamilahoda, pochutnal jsem si, priste udelam jeste vice obiloviny ,dekuji za recept :)
Katarína
Před 38 minutamiak by som namiesto krupice uvarila pohánku a potom ju mixla, myslíte, že by to tak išlo? Nemám totiž pohánkovú krupicu.
Klub
Kurz
Petrushe
Dnes v 12:43Dobrý den, Evi, můžete zaměňovat a spotřebovat podle toho, co máte načaté. Já rozdělané tofu většinou sním do 2-3 dnů, po otevření ho uložím do krabičky a lednice.
Klub
Klub
Klub
Kurz
Kurz
Klub
Petrushe
Dnes v 8:46Super, čaj z lotosu je opravdu pomocník ❤️
Petrushe
Dnes v 8:45Káti, je to možné, jak je tělo víc “čisté”, tak si umí chutěmi říct, co potřebuje 🙏
Kurz
Kurz