Poslední komentáře
Ahoj, letošní jahodovou jsem vařila nedávno. Spíš bych to nazvala “vaření povidel”, prostě jsem to nechala probublávat, dokud se mi to nezdálo dost redukované pak přes noc odkryté, ještě se nějaká tekutina dost odpařila. Ve výsledku asi na polovinu. Pak jsem ráno dala lžíci sladu, zahřála, poprášila agarem cca jednou zarovnanou lžičkou, probublalo to, horké do skleniček, zalila jsem to trošku rumem a hotovo. Takto mi neotevřené marmelády vydrží i rok. Hodně štěstí 🍀😊🍓
Já si sice nepamatuji kolik jsem tam toho agaru dala, ale cihla z toho byla. Moje zkušenosti s agarem v marmeládě jsou hrůzostrašné 🫣 tak držím palce.
Ahoj, tak právě vařím svoji první jahodovou bez cukru. Vůbec nebyly sladké, tak jsem zvědavá, co z nich sůl vytáhne. Koupila jsem i poprvé agar, ale chybí mi na pytlících info, kolik ho mám dát. Tak to bude experiment🤔 Kolik dáváte ho na 2 kg? Doufám, že nebudu mít ve skleničkách cihly 🙃
Tak to byla superpomazánka 😁. Nachystala jsem ji manželovi a že ta “škvarková” se ti dnes povedla. Měla jsem i zbyteček černé čočky, tak jsem to do ní přidala.
Určitě budu dělat. Děkuji za super recept
Jak se vyrovnat s umíráním maminky,když je to tak náhlé a tak to bolí?Celé tělo mám ve stresu.