Poslední komentáře

Určitě, knedlíky se dají dělat z jakéhokoliv obilí. Asi bude třeba také zahustit moukou.

lahoda, pochutnal jsem si, priste udelam jeste vice obiloviny ,dekuji za recept :)

ak by som namiesto krupice uvarila pohánku a potom ju mixla, myslíte, že by to tak išlo? Nemám totiž pohánkovú krupicu.

Klub
Děkuji I v i 🌸...
Petrushe
Dnes v 12:47

A vypadá přímo fantasticky ❤️

Petrushe
Dnes v 12:43

Dobrý den, Evi, můžete zaměňovat a spotřebovat podle toho, co máte načaté. Já rozdělané tofu většinou sním do 2-3 dnů, po otevření ho uložím do krabičky a lednice.

Tak tohle me opravdu prijemne prekvapilo. Zaradim mezi ma nova oblibena jidla 😍

Klub
🌈 Duha pro rado...
Klub
https://www.jim...
Klub
Rádo se stalo 💚...
Kurz
Petrushe
Dnes v 9:20
Ahoj Káťo, tady...
Petrushe
Dnes v 9:16

Nádherné jídlo, Ivi, děkujeme 😍

Kurz
Petrushe
Dnes v 9:11
Ahoj Simi, ano,...
Klub
Ahoj, chci se z...
Petrushe
Dnes v 8:46

Super, čaj z lotosu je opravdu pomocník ❤️

Petrushe
Dnes v 8:45

Káti, je to možné, jak je tělo víc “čisté”, tak si umí chutěmi říct, co potřebuje 🙏

Kurz
Petrushe
Dnes v 8:44
Leni, tak to js...
Kurz
Petrushe
Dnes v 8:36
Tak to mě moc t...