Domů > Magazín > Blog

Přednáška a beseda s Evou v Sázavě 3.6. 2019

Povím vám o svých zkušenostech se změnou jídelníčku, o vlivu stravy na naše zdraví a psychiku, přinesu příklady z praxe a budeme mít spoustu času na vaše dotazy. Těším se na všechny a nejvíc na případné živé setkání s Klubáky, pro které mám dárek. Vstup je zdarma. PS: Sázava je ani ne hodinku od Prahy ;-)

Kdy

  • pondělí 3.6. od 17:00 hodin

Kde

  • Městská knihovna Sázava, nám. Voskovce a Wericha 280, 285 06 Sázava (okr. Benešov)

Program

  • přednáška na téma Co dokáže jídlo, beseda, vaše dotazy
  • obsah přednášky:
    • jak  strava ovlivňuje naše zdraví, psychiku i vzhled
    • jak se pomocí stravy můžeme zbavit bolestí zad a kloubů, migrén nebo nespavosti
    • jak stravou upravit krevní tlak, snížit cholesterol a přitom netrpět hlady a pochutnat si
    • jaký jídelníček je vhodný na teplé roční období a chrání srdce a cévy
    • a další témata dle vašich dotazů a zájmu
  • Přednáška je vhodná i pro ty, kdo o našem stylu stravování vůbec nic nevědí a jsou zcela nedotčeni.
  • Přednáška není vhodná pro malé děti, které by rušily posluchače.

Vstupné

  • vstup zdarma

Výhoda pro členy Klubu Jíme Jinak

Členové Klubu Jíme Jinak dostanou dárek – diář 2019 podle feng shui a nástěnný rodinný kalendář feng shui, aby věděli, na co si mají který den dát pozor, v jakém elementu daný den je a jak to souvisí třeba právě s jídlem. Nezapomeňte, že tento rok je ve znamení vepře ;-)

Jak si v zimě dobít své životní baterie?
Stáhni si z Jíme Jinak jídelníček pro regeneraci ledvin!
Stáhnout 100% ZDARMA

Parkování

  • Přímo na náměstí nebo v přilehlých uličkách.

Kontakt na pořadatele

Těším se na vás v Sázavě!

Eva

PS: Chceš dobít své životní baterie?

Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Japonská kuchyně – 3. díl -nástroje a náhražky

Japonská kuchyně je směsicí tradice, přesnosti a srdce, a nástroje jsou klíčovou součástí tohoto kouzla. Ale pravda? Nemusíte mít sbírku drahých nástrojů, ...
59
27

VIDEO: Mikuláš zdravě – jak ho dětem nezkazit

Jak udělat Mikuláše zdravě a přitom mít spokojené děti? Jste biomatka nebo chcete své miláčky zahrnout sladkostmi? Ve videu (8 minut) máme hned 5 nápadů, j...

Jáhlové knedlíky plněné “uzeným”

Hezky česky ale bez masa, bez vajec a navíc přirozeně bez lepku. Když si chcete dopřát klasiku, ale nemít těžké břicho, dejte si naše knedlíky s uzeným. Sn...

Tempehová bašta

Tento recept je krásně podzimní a hřejivý. Až ho ochutnáte, snad nám dáte za pravdu, že jsme jednoduše nemohli zvolit jiný název.

Zbytkové pečené placičky

Když v lednici zůstane trocha rýže, je to ideální příležitost vykouzlit něco křupavého a voňavého. Tyhle jednoduché placičky ze zbytků jsou rychlé, úsporné...
klub
53
10

Rakovina – Co jí způsobuje (1. díl)

Podle statistik každý třetí obyvatel České republiky v průběhu svého života onemocní rakovinou. Pokud ale známe psychické i fyzické příčiny, můžeme si své ...