Domů > Klub Jíme Jinak > Vaření

Proč předkousávat a jak na to

Už jste slyšeli o tom, že miminkům je vhodné stravu předkousat? Pro nás to byla před pár lety šokující novinka. Ale pravda je, že v lidské historii je novinkou dětem stravu mixovat. A má to mnoho nevýhod. Jaké má tedy předkousávání důvody, výhody a jak jej provozovat prakticky vám povíme v tomto videu z vlastní zkušenosti.

Přístupné členům klubu Jíme Jinak

Prozkoumat Klub

Členové Klubu mají na Jíme Jinak prémiové materiály, jako je tento, videorecepty, jídelníčky, odborné materiály, poradnu, slevy na nákupy (knih, potravin, kurzů) a další výhody. Díky finanční podpoře můžeme stránky Jíme Jinak dělat svobodně a nechat je bez reklam. Budeme rádi, když se přidáte a podpoříte naše mnohaleté úsilí. ❤

Co říkají o Klubu Jíme Jinak členové

Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super, zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky za tu práci, kterou odvádíte za nás a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce.

PS: Cítíš se v plavkách sebevědomě?

Pokud letos nechceš schovávat zadek pod ručník, pojď na to s námi jinak.
Chci lepší postavu!

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

2 lidi už poděkovali za článek. Oceňte práci autora také.

Komentáře

Klub
Raduska98
15. 2. 2020
Ma babicka rika...
Klub
Od prvních přík...
Ukázat další komentáře

Vyzkoušejte také

klub
11
9

Zdravá strava pro děti – kdy zařadit první příkrmy (1.díl)

Kdy zařadit do jídelníčku našeho miminka první příkrmy? Proč jsou příkrmy důležité? Co ovlivňuje zdraví a imunitu miminka v prvním roce věku? Jaké máme zku...
klub
3

Zdravá strava pro děti – jak na malé nejedlíky (4.díl)

Jak si poradit, když miminko příkrmy odmítá? Jak poznáte, že je nutné nasadit umělé mléko? Jak mohou emoce a naše psychické rozpoložení ovlivnit chuť mimin...
35
14

Obiloviny, luštěniny – kdy máčet a kdy ne

Které obiloviny a které luštěniny namáčet, které fermentovat a které nikoli? Jsou lepší mouky obilné nebo luštěninové? Které kdy používat a jakým se raději...
klub
33
15

Jak na pickles – praktické rady, aby se zaručeně povedlo

Domácí kvašená zelenina je vitamínová bomba, skvělé probiotikum a její výroba rozhodně není žádná věda! Nepotřebujete na to žádné speciální pomůcky, všechn...
klub
51
2

Která jídla můžeme ohřívat? A jak to udělat zdravě?

Která jídla je bezpečné ohřívat a která raději ne? Víte, jak je uskladnit, pokud si je chcete vzít s sebou do práce nebo na výlet? A jaký je zdravý způsob ...