Domů > O nás > Pochvaly

S vaším webem je stravování pro nás jednodušší

Ludmila D.: Vaše stránky už sleduji nějakou dobu. Letos jsem se rozhodla, že se přidám do klubu. Mrzelo mě, že jsem přicházela o některé recepty. Na Vašich stránkách je spoustu chutných receptů. Mým cílem je, naučit své děti, že zdravé nerovná se nechutné. Právě naopak, že zdravé je dobré. A věřím, že díky Vašim stránkám a kurzům se ke svému cíli zase o něco přiblížím. A v neposlední řadě chci taky oživit náš jídelníček a naučit se nové recepty, abych mohla potěšit ty své strávníky. Někdy už mi prostě dochází inspirace. A věřím, že s Vaší pomocí to bude jednodušší.

Děkuji Vám za to že jste, věnujete se Vašim stránkám, a pomáháte spoustě lidí, kteří hledají lepší a zdravější cestu.

PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlej 😊 Naskoč zdarma do online kurzu Jíme Jinak !

Zdravé recepty, zdravé vaření a životní styl. Tisíce receptů zdarma. Co víme, sdílíme! :-)

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Miso polévka s kaštany

Kaštany jsou ceněny pro svou přirozenou sladkost a měkkou texturu a často se objevují v pokrmech oslavujících podzimní chutě. Nejsou každodenní ingrediencí...

Pečený květák s indickou omáčkou

Tento recept je pro milovníky exotiky, koření a pikantního jídla. Opravdu vás zahřeje a je jednoduchý i rychlý na přípravu.

Likérová špička jinak

Máte rádi zákusky? Připravte si likérovou špičku jinak. Je bez cukru, lepku i mléka a jistě potěší i konvenční strávníky. Je třeba si ovšem vyšetřit čas na...

Onigirazu

Onigirazu je jakýmsi křížencem mezi sushi, onigiri a sendvičem. Sympatické je, že náplní může být nekonečno, záleží jen na naší fantazii a chuti. Navíc se ...
klub
61
8

Jste element VODA? Zjistěte, jací jste a jak se dostat do rovnováhy

Jste element voda? Zjistěte, jaké jsou vaše silné a slabé stránky, emocionální příznaky nerovnováhy vašeho elementu, které nemoci vás mohou trápit, kterému...

Pečené cibulové květy

Tyto cibulové květy budete mít raz dva připravené, na talíři nadělají spoustu parády a navíc skvěle chutnají.