Černé sezamové semínko

Portobello katsu kari

Masité klobouky velkých žampionů se na tento pokrm velmi hodí. Je to takový fusion recept. Japonská kuchyně se zde snoubí s indickou a také s naší fantazií...

Dýnová italská piadina

Pokud máte rádi dýně, tak určitě vám zachutná i tento recept. Placička bude mít pěknou oranžovou barvu a sladší chuť. Bude se vám hodit jako příloha k zele...

Černá zimní rýže

Tento recept je typicky zimní, pikantní a zároveň sladký a krásně vás zahřeje.

Chléb z červené řepy

Vynikající chléb z těsta netradiční barvy :-) Barvou těsta se nenechte odradit, pečením se barva ztratí a chleba bude k nakousnutí.

Tofu s hatcho miso omáčkou

Výborné pikantní, kořeněné jídlo s jednoduše upraveným tofu, které krásně doladí pokrm a jde skvěle dohromady s chuťově výraznou omáčkou.

Semínkové hranolky

Křupavé kukuřičné hranolky plné chuti! Tento recept spojuje klasické polentové hranolky s bohatou směsí pěti druhů semínek, která dodá každému soustu neodo...

Tempeh katsu

Receptík ve stylu fusion, který v sobě snoubí indickou a japonskou kuchyni a k tomu osobní interpretaci.

Okurkové kopečky

Jednoduchý letní recept, do kterého vám jako zelenina postačí obyčejná okurka.

Zimní donabe

Zajímavý recept na zimní donabe plný zdravých ingrediencí jako je tofu, rýže a různé druhy zeleniny. Stačí smíchat ingredience, nechat vařit a pak si lahod...

Semínkové trojhránky

Křupavé a voňavé trojhránky, které lze chroupat jen tak nebo jako pečivo k omáčkám a krémům.

Slané sušenky s hummusem ze špenátu

Tímto receptem můžete překvapit vaše hosty, hodí se na party a oslavy jako jednohubka a nebo si ho můžete připravit jako svačinku k odpolednímu čaji.

Pomazánka Mungo

Recept na lahodnou pomazánku z mungo fazolí s tahini a hořčicí. Skvělá alternativa k běžným pomazánkám plná zdravých surovin a chutí.