Domů Téma Omáčky

omáčky

9 skvělých způsobů, jak využít košťály z brokolice a květáku

Také jste jedním z lidí, kteří košťály od brokolice a květáku vyhazují? Chyba! Zkuste některý z těchto tipů a zpracujte brokolici i květák tzv....

Využití miso pasty v kuchyni: 8 tipů, kde udělá skvělou chuť

Miluji miso pastu a našla jsem pro ni uplatnění nejen v miso polévce, ale v mnoha různých jiných jídlech a receptech, kterým dodá ještě...

Chcete to hustý? 10 tipů, jak zahustit jídlo bez jíšky

Zdravější, méně kalorické, lehčí, bez špetky mouky, a přesto stejně chutné! Tak taková jsou jídla zahuštěná jinak, než tradiční jíškou. Nevěříte? Vyzkoušejte našich 10...

Vegety obsahují 3x více soli než zeleniny

Vegety jsou v mnoha domácnostech a restauracích stále ještě běžnou součástí jídel. Na to, že se jedná o zeleninový kořenící přípravek, obsahují v průměru...

Bobkový list je pokladem kuchyně a symbolem vítězství

Bobkový list je součástí tradiční přírodní medicíny již stovky let. V našich kuchyních se používá především pro vůni do polévek a omáček, ale málokdo...

Knedlíků a omáček už se nebojím

Polévka nebo knedlík s omáčkou, pro mě byly roky tabu. Chtěla jsem být štíhlá, a tak jsem držela jednu dietu za druhou a jedla dietní...

Retro: Každý jíme jinak

V dnešním dílu zavzpomínáme, jak se jedlo před padesáti léty a jak to tehdy vypadalo se zdravou výživou.
Téma: zbytky ze zeleniny, zelňačka, košťál, rýžové miso, glutamát sodný, paměť, rýžová nákyp, arowroot, pudink, shiromiso, zeleninový vývar, vegan, bramboračka, kuchyňská sůl, dressing, miso polévka, uklidnění, retro, problémy s trávením, luštěniny, detoxikace, aditiva, pocit studených rukou a nohou, dip, zelí, sojové miso, zahušťování, napětí, salát, plynatost, koncentrace, polévky, pročištění, filé, zelenina, ovesné vločky, zeleninové pyré, lněné semínko, vegetariánství, nespavost, odkrojky ze zeleniny, knedlíky, agar, soustředění, sádlo, škrob, kaše, zálivka, spánek, omáčky, rajská, salámy, dochucovadla, veganství, miso, polenta, rajčatové pyré, bobkový list, vegetariánské recepty, dýchání, tlačenka, dresing, nakládané okurky, bořšč, stres, hraška, vegeta, koření, kuzu, cizrna, vývar, ječmenné miso, svíčková, bramboráky, studené nohy, omáčka, quinoa, bílé miso, chia semínka, barviva, košťály, amarant, brokolice, Klub Jíme Jinak, nadýmání, sójová omáčka, dresink, pohanka, květák, krupice, fazole, trávení, glutaman sodný, studené ruce, párek, houby, červená čočka, maizena, chia, kváskový chléb, placky, guláš, miso pasta, polévka, pomazánky, sůl, hubnutí, smetanová omáčka, psyllium, kvašené zelí, žemlovka

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?