Domů Téma Omáčky

omáčky

Máte v zimě vysušenou pokožku? Toto říká ajurvéda

"Jakmile začne zima, mám suchou pokožku. Ruce jak struhadla a suché, popraskané rty. A nastupuje období všelijakých krémů, tělových mlék a balzámů na rty."...

9 skvělých způsobů, jak využít košťály z brokolice a květáku

Také jste jedním z lidí, kteří košťály od brokolice a květáku vyhazují? Chyba! Zkuste některý z těchto tipů a zpracujte brokolici i květák tzv....

Využití miso pasty v kuchyni: 8 tipů, kde udělá skvělou chuť

Miluji miso pastu a našla jsem pro ni uplatnění nejen v miso polévce, ale v mnoha různých jiných jídlech a receptech, kterým dodá ještě...

Chcete to hustý? 10 tipů, jak zahustit jídlo bez jíšky

Zdravější, méně kalorické, lehčí, bez špetky mouky, a přesto stejně chutné! Tak taková jsou jídla zahuštěná jinak, než tradiční jíškou. Nevěříte? Vyzkoušejte našich 10...

Vegety obsahují 3x více soli než zeleniny

Vegety jsou v mnoha domácnostech a restauracích stále ještě běžnou součástí jídel. Na to, že se jedná o zeleninový kořenící přípravek, obsahují v průměru...

Bobkový list je pokladem kuchyně a symbolem vítězství

Bobkový list je součástí tradiční přírodní medicíny již stovky let. V našich kuchyních se používá především pro vůni do polévek a omáček, ale málokdo...

Knedlíků a omáček už se nebojím

Polévka nebo knedlík s omáčkou, pro mě byly roky tabu. Chtěla jsem být štíhlá, a tak jsem držela jednu dietu za druhou a jedla dietní...

Retro: Každý jíme jinak

V dnešním dílu zavzpomínáme, jak se jedlo před padesáti léty a jak to tehdy vypadalo se zdravou výživou.
Téma: zimní pokožka, omáčka, pomazánky, pohanka, salát, polenta, rajská, tuk, oříšky, koření, ječmenné miso, studené nápoje, dresing, sezóna zima, shiromiso, amarant, agar, zelí, glutaman sodný, chia, rýžová nákyp, zlaté mléko, luštěniny, uklidnění, detoxikace, studené ruce, placky, studené nohy, krém na ruce, tuky, nápoje, chlad, houby, semínka, pití, knedlíky, sádlo, filé, miso, kváskový chléb, arowroot, brokolice, kuzu, dressing, suché pokožka, zelenina, květák, Klub Jíme Jinak, olej, paměť, ajurvéda, napětí, miso pasta, vegan, cizrna, suché ruce, nespavost, omáčky, kuchyňská sůl, odkrojky ze zeleniny, bramboráky, bořšč, psyllium, dip, červená čočka, polévky, spánek, salámy, barviva, rýžové miso, čaj, fazole, svíčková, trávení, polévka, stres, kvašené zelí, dochucovadla, pocit studených rukou a nohou, sojové miso, nakládané okurky, retro, zeleninový vývar, vegeta, dresink, stew, smetanová omáčka, ořechy, quinoa, tlačenka, lněné semínko, hubnutí, bramboračka, glutamát sodný, zeleninové pyré, krupice, žemlovka, zálivka, ovesné vločky, pudink, bobkový list, nadýmání, rajčatové pyré, zima, problémy s trávením, párek, zelňačka, zahřívací koření, maizena, sezóna podzim, plynatost, aditiva, chladné ruce, košťál, dýchání, bílé miso, soustředění, zbytky ze zeleniny, škrob, sójová omáčka, vegetariánství, vegetariánské recepty, vývar, sůl, veganství, miso polévka, košťály, kaše, pročištění, chia semínka, čaje, vysušené ruce, koncentrace, krémy na ruce, jak začít, hraška, guláš, zahušťování, vysušená pokožka

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?