Domů Téma Omáčky

omáčky

9 skvělých způsobů, jak využít košťály z brokolice a květáku

Také jste jedním z lidí, kteří košťály od brokolice a květáku vyhazují? Chyba! Zkuste některý z těchto tipů a zpracujte brokolici i květák tzv....

Využití miso pasty v kuchyni: 8 tipů, kde udělá skvělou chuť

Miluji miso pastu a našla jsem pro ni uplatnění nejen v miso polévce, ale v mnoha různých jiných jídlech a receptech, kterým dodá ještě...

Chcete to hustý? 10 tipů, jak zahustit jídlo bez jíšky

Zdravější, méně kalorické, lehčí, bez špetky mouky, a přesto stejně chutné! Tak taková jsou jídla zahuštěná jinak, než tradiční jíškou. Nevěříte? Vyzkoušejte našich 10...

Vegety obsahují 3x více soli než zeleniny

Vegety jsou v mnoha domácnostech a restauracích stále ještě běžnou součástí jídel. Na to, že se jedná o zeleninový kořenící přípravek, obsahují v průměru...

Bobkový list je pokladem kuchyně a symbolem vítězství

Bobkový list je součástí tradiční přírodní medicíny již stovky let. V našich kuchyních se používá především pro vůni do polévek a omáček, ale málokdo...

Knedlíků a omáček už se nebojím

Polévka nebo knedlík s omáčkou, pro mě byly roky tabu. Chtěla jsem být štíhlá, a tak jsem držela jednu dietu za druhou a jedla dietní...

Retro: Každý jíme jinak

V dnešním dílu zavzpomínáme, jak se jedlo před padesáti léty a jak to tehdy vypadalo se zdravou výživou.
Téma: pocit studených rukou a nohou, brokolice, červená čočka, glutaman sodný, hraška, dresing, retro, houby, omáčky, nakládané okurky, tlačenka, rýžová nákyp, svíčková, maizena, dip, stres, miso, párek, zbytky ze zeleniny, salámy, kváskový chléb, polévka, pohanka, rýžové miso, studené ruce, smetanová omáčka, krupice, ovesné vločky, chia, guláš, košťál, bobkový list, veganství, bořšč, vegan, zeleninový vývar, salát, cizrna, amarant, bramboračka, zeleninové pyré, koření, vegeta, shiromiso, pudink, vývar, zelí, škrob, barviva, dressing, chia semínka, jak začít, luštěniny, košťály, pomazánky, psyllium, nadýmání, kvašené zelí, zelenina, soustředění, placky, květák, sádlo, spánek, dresink, hubnutí, sójová omáčka, paměť, napětí, kuchyňská sůl, pročištění, aditiva, koncentrace, arowroot, trávení, knedlíky, žemlovka, rajčatové pyré, polenta, problémy s trávením, rajská, bílé miso, kaše, zahušťování, zelňačka, ječmenné miso, lněné semínko, sůl, agar, filé, miso pasta, dochucovadla, quinoa, plynatost, uklidnění, miso polévka, detoxikace, dýchání, bramboráky, glutamát sodný, odkrojky ze zeleniny, nespavost, kuzu, vegetariánství, zálivka, vegetariánské recepty, polévky, sojové miso, fazole, omáčka, Klub Jíme Jinak, studené nohy

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?