Domů Téma Pasterizace

pasterizace

Pickles aneb fermentovaná zelenina – co je to?

Kvašená zelenina je jednoduchý, rychlý a chutný způsob konzervace. Má mnoho živin, enzymů, vitamínů, minerálů a dokáže v našem těle skoro zázraky.

Ošetření a dodatečné úpravy bio i nebio potravin (1. díl)

Obsahuje bílá rýže v bio kvalitě mastek? Voskuje se? Je v ní arzen? Poznáme to z obalu výrobků? Jak se bio potraviny ošetřují před...

Jak se vyrábí mléko

Co se děje s mlékem v továrně? Jak se dělá sušené mléko, jak probíhá homogenizace, pastarizace, co je to UHT? Proč dnešní mléko vydrží čerstvé několik...

Jak se vyrábí pomerančový džus

Máte rádi pomerančový džus nebo jste ho dřív pili s pocitem, že je zdravý a plný vitamínů? Možná budete šokováni, co všechno krabicový džus...
Téma: pesticidy, jogurt, střevní bakterie, vegetariánství, kvašená zelenina, pomerančový džus, úpravy potravin, naložená zelenina, veganství, živé bakterie, rezidua, Klub Jíme Jinak, jak na pickles, bio potraviny, trávení, demence, plísně, citrusy, bio, inhibitory cholinesterázy, jak udělat pickles, zavařená zelenina, mléko, nakládaná zelenina, ošetření potravin, džus, mikrobiom, krev, sůl, UHT, pasterizace, zdraví, kvašené okurky, kvalita potravin, mražení, vodní pickles, stres, kysané zelí, lactobacillus, obaly, laktobacily, druhy pickles, arzen, fermentace, nemoc šílených krav, chřipka, pickles, rýže, ozařování, označování potravin, vegan, střevo, co je to pickles, imunita, nervový systém, sušené mléko, homogenizace, fermentovaná zelenina, jak kvasit zeleninu, zavařování, enzymy, mléčné kvašení, vegetariánské recepty, střevní mikroflóra, jak připravit pickles, pikls, kvašení, kvašáky, džusy, krevní tlak, kysaná zelenina

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?