Domů Téma Pasterizace

pasterizace

Pickles aneb fermentovaná zelenina – co je to?

Kvašená zelenina je jednoduchý, rychlý a chutný způsob konzervace. Má mnoho živin, enzymů, vitamínů, minerálů a dokáže v našem těle skoro zázraky.

Ošetření a dodatečné úpravy bio i nebio potravin (1. díl)

Obsahuje bílá rýže v bio kvalitě mastek? Voskuje se? Je v ní arzen? Poznáme to z obalu výrobků? Jak se bio potraviny ošetřují před...

Jak se vyrábí mléko

Co se děje s mlékem v továrně? Jak se dělá sušené mléko, jak probíhá homogenizace, pastarizace, co je to UHT? Proč dnešní mléko vydrží čerstvé několik...

Jak se vyrábí pomerančový džus

Máte rádi pomerančový džus nebo jste ho dřív pili s pocitem, že je zdravý a plný vitamínů? Možná budete šokováni, co všechno krabicový džus...
Téma: pikls, zavařování, kvašená zelenina, mikrobiom, střevní bakterie, kvašáky, homogenizace, kysaná zelenina, plísně, mléčné kvašení, bio potraviny, fermentace, co je to pickles, Klub Jíme Jinak, označování potravin, vegetariánství, pasterizace, krevní tlak, nakládaná zelenina, naložená zelenina, kysané zelí, pickles, vegetariánské recepty, kvašené okurky, vegan, enzymy, džus, jak udělat pickles, UHT, lactobacillus, jak na pickles, zavařená zelenina, pesticidy, inhibitory cholinesterázy, jak připravit pickles, laktobacily, fermentovaná zelenina, mražení, nervový systém, střevo, chřipka, zdraví, kvašení, bio, nemoc šílených krav, arzen, druhy pickles, trávení, střevní mikroflóra, veganství, jogurt, stres, džusy, mléko, krev, rýže, sůl, vodní pickles, obaly, imunita, demence, úpravy potravin, ozařování, jak kvasit zeleninu, kvalita potravin, citrusy, rezidua, sušené mléko, ošetření potravin, pomerančový džus, živé bakterie

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?