Domů Téma Pasterizace

pasterizace

Pickles aneb fermentovaná zelenina – co je to?

Kvašená zelenina je jednoduchý, rychlý a chutný způsob konzervace. Má mnoho živin, enzymů, vitamínů, minerálů a dokáže v našem těle skoro zázraky.

Ošetření a dodatečné úpravy bio i nebio potravin (1. díl)

Obsahuje bílá rýže v bio kvalitě mastek? Voskuje se? Je v ní arzen? Poznáme to z obalu výrobků? Jak se bio potraviny ošetřují před...

Jak se vyrábí mléko

Co se děje s mlékem v továrně? Jak se dělá sušené mléko, jak probíhá homogenizace, pastarizace, co je to UHT? Proč dnešní mléko vydrží čerstvé několik...

Jak se vyrábí pomerančový džus

Máte rádi pomerančový džus nebo jste ho dřív pili s pocitem, že je zdravý a plný vitamínů? Možná budete šokováni, co všechno krabicový džus...
Téma: mikrobiom, chřipka, mléko, fermentace, živé bakterie, jak udělat pickles, vodní pickles, kysaná zelenina, označování potravin, kvalita potravin, ozařování, vegan, vegetariánství, rezidua, sůl, kvašení, jak na pickles, veganství, trávení, citrusy, zdraví, pasterizace, džus, střevo, kvašená zelenina, homogenizace, střevní bakterie, úpravy potravin, krevní tlak, kysané zelí, plísně, kvašáky, co je to pickles, nervový systém, bio, pikls, obaly, zavařená zelenina, UHT, inhibitory cholinesterázy, pesticidy, krev, střevní mikroflóra, mléčné kvašení, vegetariánské recepty, stres, kvašené okurky, zavařování, jogurt, Klub Jíme Jinak, laktobacily, nemoc šílených krav, fermentovaná zelenina, enzymy, naložená zelenina, sušené mléko, ošetření potravin, imunita, arzen, jak kvasit zeleninu, jak připravit pickles, demence, druhy pickles, džusy, rýže, nakládaná zelenina, pickles, pomerančový džus, lactobacillus, mražení, bio potraviny

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?