Recepty bez laktózy
Rizoto na balzamiku
Balzamiko není jen kondiment na saláty, ráda ho využívám při vaření, protože varem dostane perfektní nasládlou příchuť. A ta krásně kontrastuje s hořkou če...
Patizonová omáčka
Malá vzpomínka na mé dětství, kdy moje babička připravovala “těkvicový a fazolkový prívarok”. Já použila bílý patizon, protože se mu letos hodn...
Zdravé recepty
klub
31
8
Ovesné košíčky bez lepku
Oblíbené vločky tentokrát v podobě košíčků. Čím je naplníte je už jen a jen na vás. Tento rychlý zdravý dezert je bez cukru, lepku a živočišných produktů.
Japonská rýže s hijiki
Rychlý recept pro milovníky japonské kuchyně a tip jak připravit pokrm s mořksou řasou hijiki.
13
1
Jarní krémové fusilli bez lepku
Jaro je v plném proudu a kolem nás to všude kvete. Přeneste si jaro i na talíř a uvařte si toto chutné, barevné, jednoduché a variabilní jídlo, na kterém s...
Krémové dezerty
klub
49
60
Volání jara (dortík bez lepku)
Pokud máte rádi v dezertech neobvyklé ingredience, pak je tento dortík ideální volba. Je bez lepku, cukru i živočišných produktů a příprava je překvapivě j...
26
11
Vláčné květákové placičky
Velmi jednoduchý recept, do kterého schováte květák a vytvoříte tím zdravé mlsání i pro ty, co květák nemají příliš v lásce.
Jarní špagety
Recept pro milovníky italské kuchyně a těstovin. Rychlé a snadné jarní jídlo, které budete mít na stole během chvíle.
54
18
Hlíva na fenyklu
Recept pro milovníky rychlých a jednoduchých jídel – lahodná hlíva na fenyklu. Stačí nasekat, smíchat, restovat a posypat posypkou a zdravé chutné jí...
Zdravé recepty
klub
60
26
Mandorella – veganský domací sýr
Tradiční italský sýr v rostlinné verzi bez laktózy je velice jednoduchý na přípravu, vyjde vás jen na pár korun a je skvělou alternativou klasického sýra.
16
13
Špagety s wasabi omáčkou
Chcete vyzkoušet něco nového a pikantního? Připravte si špagety s wasabi omáčkou, které kombinují zdravé suroviny s exotickou chutí. Recept je veganský, ry...
Zdravé recepty
klub
13
3
Italský sýr stracchino jinak (bez laktózy)
Stracchino je typický italský sýr, krémové, smetanové konzistence. Vyzkoušejte tuto rostlinou verzi a dejte vědět, jak vám chutnala.