Třešně

24
8

Sezónní jídelníček: Co jíst v červenci?

Chcete se stravovat zdravě a kvalitně, tak aby to přineslo benefity nejen vašemu tělu, ale i přírodě? Pak začněte vařit ze sezónních potravin. Seženete je ...

Kakaový puding s třešněmi

Tento puding je opravdu výborný a jeho konzistence je perfektní. Recept pochází z knihy proslulého italského doktora F. Berrina.

Jednoduchá třešňová buchta

Třešňová buchta pro lenochy zabodovala podle vašich fotek ve FB skupině v mnoha domácnostech. Protože třešně všude kolem dozrávají, udělala jsem ještě letn...
184
11

Proč jíst třešně: 10 zajímavostí o třešních, které vás překvapí

Třešně známe a milujeme všichni. Ale i o třešních se můžete dozvědět leccos zajímavého – a hlavně užitečného! Přečtěte si, co vlastně všechno skrývá ...

Čoko-třešňové košíčky

Zákusek, který nezabere mnoho času, přesto nadělá spoustu parády a potěší chuťové pohárky.

Třešňový kompot

Pojďme si uchovat sladké třešně na chladnější období roku. A zavzpomínejme pak na léto.

Třešňová buchta pro lenochy

Na téhle buchtě mě baví, že všechno dám do jednoho pekáčku, strčím do trouby a víc se moc nestarám. Šetřím čas i nádobí. A výsledek je skvělý dezert bez cu...
35

Třešňové hody: 8 nejoblíbenějších dezertů z třešní

Jóóó třešně zrály, zrovna třešně zrály, sladký třešně zrály … A co s nimi? Přeci šup do zdravého koláče! Zkuste některý z těchto našich TOP třešňovýc...

Třešnové kuličky

Zrají vám třešně? Zde je malý nápad, jak je použít a dopřát si sladkou svěží kuličku.
24
2

Sezónní jídelníček: Co jíst v červnu?

Chcete se stravovat zdravě a kvalitně, tak aby to přineslo benefity nejen vašemu tělu, ale i přírodě? Pak začněte vařit ze sezónních potravin. Seženete je ...
104
28

Štrúdlománie: nejlepší těsta a nádivky na závin

5 TOP těst na štrúdl plné chutí a inspirace! Od celozrnného a pivního až po listové a bezlepkové těsto. Přidejte kreativní náplně jako ořechovou, švestkovo...
29
3

Sušené třešně

Máte zahradu a třešně? Máte velkou úrodu? Nasušte si něco na zimu uvidíte, že to za tu námahu stojí.