Veganské recepty
Podzimní mooncake
Mooncake, který voní podzimem, díky koření, jablíčku a ořechům. Perfektní na relax u čaje.
23
4
Dýňová pěna
Lehká, hladká a hedvábná pomazánka, kterou můžete použít na chleba, do placek nebo třeba jako dip k pečené zelenině.
57
17
Jablečné mousse se skořicí
Jednoduché, rychlé, bez cukru a vajec, přitom krásně sladké. Ve chvíli, kdy je chuť na něco sladkého, máte tento osvěžující dezert hned po ruce. Příprava j...
44
116
Farinata di ceci se zeleninou
Farinata di ceci je autentická a originální italská street food pochoutka. Vždycky výborná a obohacená o letní zeleninku.
klub
14
6
Jablečná náplň do štrúdlu
Tradiční česká jablíčková náplň do štrůdlů, koláčů, buchet, palačinek nebo jen tak jako dezert.
9
24
Bezlepkový koláč s arónií a chia semínky
Arónie neboli černá jeřabina se opět dostává do povědomí lidí díky jejím léčivým účinkům a vysokému obsahu vitamínů, flavonoidů, železa a vápníku. Právě te...
Rizoto na balzamiku
Balzamiko není jen kondiment na saláty, ráda ho využívám při vaření, protože varem dostane perfektní nasládlou příchuť. A ta krásně kontrastuje s hořkou če...
Lilkové půlměsíčky
Lilek nepatří mezi zeleninu, kterou bychom jedli každý den, ale když se objeví na zahradě nebo v bio bedýnce, je škoda ho nevyužít. Právě z lilku si můžete...
14
2
Beluga na švestkách
Podzim se blíží a já si konečně začínám užívat jeho plodů a barev. Pokud máte rádi zajímavé a nezvyklé kontrasty chutí, určitě vyzkoušejte.
12
1
Mrkvové čatní se zázvorem
Mrkev je zdravá a chutná zelenina. Způsobů, jak ji zužitkovat, je mnoho. Toto čatní je velmi pikantní a dochutí skvěle vaše pokrmy. Výborně se hodí pro zvl...
20
11
Řepové nokokoule s napařenou brokolicí, pestem z natí a tofu posypkou
Vydatné, chutné a krásně barevné, takové jsou “nokokoule” s pestem z natí, napařenou brokolicí a tofu posypkou. Hlavně červená řepa je vděčná a...