Domů > O nás > Pochvaly

Už nikdy nechci zpět: konečně se cítím se fit

Evacernosk: Děkuji za tento kurz, přesto že jsem dané stravovací principy znala a více-méně dodržovala, nyní jsem zjistila, že řadu věcí jsem zkrátka jedla ve špatných kombinacích a hlavně málo pestře – teď jsem nadšená. Za dva roky mi bude sedmdesát. Celý život jsem se hýbala, byla jsem relativně zdravá a štíhlá, bez alergií a vleklých chorob. V období přehodu mi začala – pro mě tedy opravdu “záhadně” stoupat hmotnost, všechno to třaslavé sádlo se usazovalo na břichu. Takže jsem najednou chodila s batohem před sebou. Teď konečně mám v pase o 3 cm méně – měřím se co dva dny a hned ráno, ať se mohu celý den radovat. Všechny recepty jsou senzační, jídlo mi moc chutná, cítím se fit, sportuji tak, že za naším městem chodím rychle s hůlkama nordic walking. Je to paráda. Každý den se těším na video s pozdravem – je to radost, mít vás doma!!! A závěrem: jedeme dál a už nikdy jinak. Jsem moc ráda, že stránky budou přístupné déle než 14 dní, ještě jsem vše nepročetla a nezkusila…. PALEC NAVRCH všem a díky!

PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlej 😊 Naskoč zdarma do online kurzu Jíme Jinak !

Zdravé recepty, zdravé vaření a životní styl. Tisíce receptů zdarma. Co víme, sdílíme! :-)

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Zbytkové knedlíky – univerzální recept pro levné a zdravé vaření

Zbylo vám trochu rýže, trochu jáhel, ovesná kaše a není toho dost na pořádné jídlo? Nevyhazujte je a udělejte z nich rychlé knedlíky. Nic nepřijde nazmar! ...

Tofu karbanátky s houbovou omáčkou

Rychlé, hřejivé jídlo, které spolehlivě zasytí. Ideální pro milovníky asijských chutí i všechny, kdo si rádi dopřejí trochu voňavého fusion vaření.

Zapečené palačinky s houbami a špenátem

Velice snadný a chutný recept, na kterém si pochutná celá rodina. Připomíná zapečené lasagne. Je skvělý třeba i jako pohoštění pro návštěvu.
Blog
klub
165
9

Vaříme v elementu VODY (zima) – prohříváme tělo

Zima je ve znamení elementu vody. Které potraviny jsou v zimě vhodné a které orgány je třeba posilovat? Co tyto orgány podporuje a co je naopak oslabuje?

Podzimní římské gnocchi

Gnocchi alla romana, tentokrát v podzimní verzi. Ingredience, které si spolu náramně rozumí.
171
34

Není skořice jako skořice. Nenechte se napálit!

Skořice má spoustu blahodárných účinků na naše tělo. I proto je stále častěji součástí potravin, jídel i diet. Věděli jste ale, že existují dva druhy a jed...