Domů > O nás > Pochvaly

Už rok každý den nová skvělá jídla (Marta)

Marta: Nuda??? Ani omylem! Vařím podle Jíme Jinak rok… a jestli jsem opakovala za ten rok pár jídel vícekrát, bylo to hlavně proto, že jsme na nich s manželem ujížděli a chtěli jsme si je udělat. Jinak vařím pořád nové věci, zadám suroviny a vybírám si, co bychom si dali tentokrát. Zrovna nedávno jsme se s manželem bavili o tom, že pokud bych vařila konvenčně, točila bych jídla pořád dokola. Takhle máme každý den něco jiného. Manžel ohodnotí: “Zase to bylo dobrý.” A já nepřestávám žasnout nad vychytanými recepty, protože mě by ty kombinace nenapadly. Dřív jsem si říkala:”To jsem zvědavá, jaký to bude, vždyť to nemůže být dobrý.” Opak je pravdou. Takže velké poděkování za skvěle připravené recepty 💗👍

PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlej 😊 Naskoč zdarma do online kurzu Jíme Jinak !

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

klub
51
9

Rakovina – Co jí způsobuje (1. díl)

Podle statistik každý třetí obyvatel České republiky v průběhu svého života onemocní rakovinou. Pokud ale známe psychické i fyzické příčiny, můžeme si své ...

Květákový steak

Květákové řízečky chutnají zpravidla všem. Pokrm je velmi rychle připravený a můžete si ho dochutit podle svých preferencí.

Zbytkové knedlíky – univerzální recept pro levné a zdravé vaření

Zbylo vám trochu rýže, trochu jáhel, ovesná kaše a není toho dost na pořádné jídlo? Nevyhazujte je a udělejte z nich rychlé knedlíky. Nic nepřijde nazmar! ...

Tofu karbanátky s houbovou omáčkou

Rychlé, hřejivé jídlo, které spolehlivě zasytí. Ideální pro milovníky asijských chutí i všechny, kdo si rádi dopřejí trochu voňavého fusion vaření.

Zapečené palačinky s houbami a špenátem

Velice snadný a chutný recept, na kterém si pochutná celá rodina. Připomíná zapečené lasagne. Je skvělý třeba i jako pohoštění pro návštěvu.
Blog
klub
170
9

Vaříme v elementu VODY (zima) – prohříváme tělo

Zima je ve znamení elementu vody. Které potraviny jsou v zimě vhodné a které orgány je třeba posilovat? Co tyto orgány podporuje a co je naopak oslabuje?