Domů > Výhody pro členy > Co členové využili

Víkend pro maminky

Zveme maminky, současné i ty budoucí, na prožití pohodového prodlouženého víkendu v našich nejvyšších horách. Odložte děti a starosti, přijďte si odpočinout a načerpat nové síly a vědomosti. Však to jistě znáte samy – nejlepší maminka je odpočinutá maminka. VaříDavid a Ajka, jejich příběh znáte z Klubu. Pro členy Klubu Jíme Jinak poskytli dárek k pobytu – balíček základních zdravých potravin v ceně 500 Kč!

 

Kdy

od čtvrtka 10. 11. 2016 od večeře v 18.00 do neděle 13. 11. 2016 do oběda

Kde

Horské středisko Eljon

budova fary ve Špindlerově Mlýně č.p. 33
543 51 Špindlerův Mlýn 33

GPS: 50°43’38.196″N, 15°36’43.218″E

Ubytování

Nekuřácká budova

k dispozici jsou 5x dvoulůžkový, 2x pětilůžkový a 1x šestilůžkový pokoj

vlastní parkoviště

WiFi zdarma

S věkem přibývají kila a potíže?
Objev jak ozdravit jídelníček pro lepší postavu a zdraví teď hned!
Chci začít 100% ZDARMA

Program

15 hodin povídání na téma skutečného zdraví pro Vás a vaši rodinu:

  • principy trvale prospěšné stravy, strava a psychika, muž a žena, síla a krása z pohledu orientální medicíny
  • otevřeme témata, která vás budou zajímat
  • příležitost pro otázky a odpovědi
  • recepty
  • osobní volno.

Tento víkend je koncipován pro pobyt bez dětí.

Vhodné pro účastníky se základní orientací v tématu zdravého životního stylu, vegetariánství, makrobiotiky či trvalé udržitelnosti.

S sebou: otázky na lektora, psací pomůcky na mnoho poznámek a nápadů, volné oblečení z přírodního materiálu a karimatku na cvičení (v případě nepříznivého počasí možnost cvičení uvnitř), oblečení na vycházky do hor, dobrou náladu, hudební nástroje vítány.

Stravadavid-a-ajka

Plná makrobiotická penze (snídaně, oběd, dezert, večeře, pitný režim) – vaří David a Ajka Jakubcovi.

Lektor

Věrka Chasáková, dlouholetá a zkušená lektorka v oblasti zdravého životního stylu zaměřeného na rodiny s malými dětmi.

Cena

Cena pro 1 osobu: 3 000 Kč

Cena zahrnuje: výukový program, stravu, ubytování, parkovné.

Platba: celá částka na účet č. 1304088309 / 0800 Při platbě uveďte variabilní symbol – 33 specifický symbol – bude přidělen po přihlášení.

Storno poplatek: do 7 dnů před začátkem setkání 50% ceny pobytu, poté 100% ceny pobytu.

Rezervace a více informací

 

každý všední den od 8 do 14 hodin, Petr Erlebach, správce střediska Eljon a) e-mailem: info@eljon.cz b) telefonicky na 499 523 852, mobil 732 580 154 c) poštou na adrese: Středisko Eljon, 543 51 Špindlerův Mlýn 33

Výhoda pro členy Klubu Jíme Jinak

Členové Klubu dostanou při pobytu ochutnávkový balíček základních zdravých potravin v hodnotě 500 Kč.

Pro uplatnění slevy zadejte při nákupu kód: [přihlaste se] a uveďte svůj registrační email v Klubu.

 

PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlej 😊 Naskoč zdarma do online kurzu Jíme Jinak !

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Tempura – fritovaná zelenina v těstíčku

Fritovaná zelenina v těstíčku je opravdu lahůdka. Je to jeden ze způsobů, jak dostat do odpůrců zeleniny zeleninu tak, aby si to nevšimli a pochutnali si. ...

Špagety s kapary

Jednoduchý recept určený milovníkům špaget, rychlého jídla a italské kuchyně.

Batátové halušky s “bryndzou” a vypraženou “slaninou”

Halušky s bryndzou a slaninou jsou prostě klasika, ale lze ji připravit i jinak, a to nejen bez mléka, ale i bez masa. Na této zdravé variantě si zaručeně ...

Výroba voskovaných ubrousků snadno a rychle

Vyrobte si s námi přírodní obal na svačiny do školy, práce nebo na výlet. Výroba voskovaných ubrousků je velmi snadná, zvládne ji opravdu každý.

Kořeněná červená řepa

Červená řepa je výborná a zdravím nabitá zelenina. Vyzkoušejte ji v této verzi, která uspokojí mlsné jazýčky všech milovníků pikantních chutí a pokrmů voní...

Fazolový nákyp

Tento recept je něco mezi nádivkou a nákypem, je velmi dobrý i vychladlý s jakoukoliv zeleninou nebo salátem. Ideální jídlo pro přechod mezi létem a podzim...