Domů > Magazín > Blog

Vstupenky na besedu s Vladimírem Kafkou kupujte online

Setkání s Vladimírem Kafkou 10.3. se plní. Dostáváme prosby o rezervaci. Rády bychom vyhověly, ale jediná možná cesta pro zajištění místa na akci je zakoupení vstupenek online. Kapacita sálu je omezená, na místě se budou doprodávat jen případná zbylá místa. Pokud se chcete přidat, nečekejte se vstupenkami do poslední chvíle, nemuselo by to vyjít.

Jak objednat vstupenky

V našem eshopu najdete besedu zde. Stačí naklikat žádaný počet vstupenek a zaplatit buď kartou, převodem, můžete klidně zaplatit i složenkou. Jediné, co musíte udělat, je na platební bráně vybrat banku a nechat si zobrazit platební údaje. A samozřejmě zaplatit. Na email vám přijdou čísla vstupenek, která u vstupu do sálu předložíte.

 

Jak si v zimě dobít své životní baterie?
Stáhni si z Jíme Jinak jídelníček pro regeneraci ledvin!
Stáhnout 100% ZDARMA

Dotazy

A nezapomeňte nám napsat, na co se chcete Vladimíra zeptat. Využijte možnosti zeptat se ho na cokoli, co vás zajímá. Je velmi otevřený a nemá problém mluvit o ničem. O lásce, o vztazích, o nemocech, o léčení, o duši, o životě, o smrti. Svoje dotazy nám pište do komentářů pod článek, kde najdete také víc informací o celé akci. Klubácké dotazy položíme jako první.

 

 

PS: Chceš dobít své životní baterie?

Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Zahřívající pohankové rizoto s řepou a dýní

Potřebujete se zahřát! Připravte si rizoto z pohanky, červené řepy a dýně – recept plný zdravých surovin a lahodných chutí. S tímto receptem si rychl...
108
1

Nastává zimní Slunovrat – moc temných sil vrcholí. Jak slavíte Kračun?

Víte, proč naši předci házeli hrách na zeď? A jaké další zvyky prováděli, když přišel zimní Slunovrat a začátek astrologické zimy? Proč byl tento den pro n...

Vánoční dýňová polévka

Tenhle dýňový krém má krásnou barvu a úžasnou vánoční vůni. Skvěle se hodí pro sváteční chvíle a určitě bude chutnat i vašim hostům. Je s ní minimum práce ...

Nejlepší zdroje bílkovin pro zdravé ledviny

Ledviny hrají zásadní roli v udržování celkové rovnováhy organismu. Co ve stravě potřebují, aby nám mohly co nejdéle dobře sloužit? V článku si posvítíme n...
309
15

12 vánočních nocí: Posvátná tradice živá i v dnešní době

Zajímá vás tajemná tradice dvanácti vánočních nocí spojující pohanské zvyky, přírodní cykly a duchovní praxi? Přečtěte si o propojení minulosti, přítomnost...
30
5

Když okurka otevře dveře do dětství

Povídání o pozornosti, jídle a duši. Občas stačí jediná chuť a otevře se v nás něco, co bylo roky zavřené.