Domů > O nás > Pochvaly

Zbavila jsem se zánětu v rameni

Jitka M.:
srdečně Vás zdravím a děkuji Vám za spoustu inspirace. Do Vašeho kursu jsem se vrhla po hlavě. Prvních 10 dní jsem striktně dodržovala a vařila ve Vašem duchu. Nedostavily se žádné negativní následky, cítila jsem se lehká jako pírko a je možné, že jsem se zbavila zánětu v rameni, který mě trápil celou zimu?

Váš kurz byl pro mě přínosný, pochopila jsem skladbu zdravé stravy, naučila se připravovat kvašenou zeleninu a péct kváskový chleba. A také poslouchat své tělo, kdy konzumovat pečivo a kdy už ne. Mým velkým nešvarem je ohřívání jídel, nyní jsem poučena.

Jak si v zimě dobít své životní baterie?
Stáhni si z Jíme Jinak jídelníček pro regeneraci ledvin!
Stáhnout 100% ZDARMA

Vedete to se svým týmem všechno skvěle, ale já bych Vás chtěla pochválit i za Váš slovní projev. Mluvíte svižně, k věci a hlavně – je Vám rozumět.

Přeji vám všem hodně dalších úspěchů, inspirace a děkuji za obrovské penzum dobré práce, kterou děláte.

PS: Chceš dobít své životní baterie?

Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

Zdravé recepty, zdravé vaření a životní styl. Tisíce receptů zdarma. Co víme, sdílíme! :-)

17 lidí už poděkovalo za článek.

Komentáře

Přesně. I já, kromě jiného, velice oceňuji Váš mluvený projev a příspěvky, které jsou k věci. Žádná “vata” a natahování času. Dnes téměř nevídaná věc. Děkuji Vám za to.

Ahoj, jen jsem se chtela zeptat, kam se vytratika Helča, chybi mi od ni recepty. Preju krasne leto. H

Ukázat další komentáře
Schovat štítky

Vyzkoušejte také

40
11

Nepečené arašídové košíčky (bez lepku)

Máte rádi arašídy? Pak je tento recept přesně pro vás. A co víc, tento dezert je bez lepku i cukru a příprava je rychlá a jednoduchá.
44
59

Jak u nás balíme vánoční dárky

Dnes se na balení dárků dívám jinak než když jsem byla malá, v pubertě nebo pracovala jako manažerka. Velkou změnu v myšlení u mě odstartovala změna stravy...
4
1

Bezdomovcem snadno a rychle

O čem se u nás doma hodně mluví a co se děje kome nás? Tohle je téma našeho letošního Adventu.

Vánoční provensálské sušenky (slané)

Jste přeslazení a dali byste si něco slaného? Žádný problém, udělejte si slané bylinkové sušenky. Hodí se na Vánoce i na silvestrovské občerstvení.

Pečená glazovaná zelenina

Potěšte svoje chuťové buňky slaďoučkou zeleninou. Takto upravenou ji vezmou na milost i zarytí odpůrci zeleniny.

Bezlepková vánoční “tvarohová” štola

Alternativa na známý vánoční moučník, tentokrát v bezlepkové variantě. Ovoce a oříšky můžete obměňovat dle chuti a zásob.