Domů > Jak začít > Nejčastější dotazy

10. Jak bezpečné je jíst sóju

Že je sója geneticky modifikovaná, plná hormonů, nezdravá a vůbec se o ní píše spousta divných věcí… Pojďme se tomu podívat na zoubek.

PS: Chceš dobít své životní baterie?

Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

S radostí pečuji o stránky Jíme Jinak, točím a stříhám videa, fotím jídla, vyrábím naše online kurzy a mnoho dalšího. Jídelníček Jíme Jinak mám vyzkoušený na vlastní kůži a ke klasickému už bych se nevrátil. Taky díky tomu, že mi Eva vaří samé dobroty!😉

25 lidí už poděkovalo za článek.

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Vánoční kaštanové bezlepkové cookies

Báječné chutné a voňavé sušenky, které přijdou k chuti kdykoliv a krásně se hodí i jako netradiční a zdravé vánoční cukroví. Jsou bez cukru a přirozeně bez...
61
6

Jak přežít Vánoce ve zdraví a bez přibírání

Vánoce byly vždy tradičně symbolem klidu a míru. Ale opak je pravdou. V dnešní době jsou spíše symbolem stresu, nervů a honění se s cílem mít všechno perfe...

Rychlé bezlepkové cukroví

Rychlé a téměř bez práce. Tak přesně takové je toto cukroví. Je bez lepku, cukru i živočišných produktů.

Vánoční svíčky – lodičky

Pouštění lodiček patří ke krásným vánočním tradicím. Přinášíme vám jednoduchý návod na to, jak si takové lodičky vyrobit a zpestřit si tak krásný čas stráv...

Zimní kořeněný talíř

Tohle jídlo příjemně zahřeje i nasytí. Lehký rychlý pokrm, který v chladných zimních dnech přijde vhod.

Jsem bez léků na tlak a cítím se o 10 let mladší (Lenka, 61 let)

Jím Jinak pro mně objevila moje kamarádka, když jsem když jsem měla potíže s trávením, s vysokým tlakem, s autoimunitním onemocněním štítné žlázy, s bolest...