Domů > O nás > Pochvaly

Cítím se mnohem líp a lehčeji (Michala)

Michala: Ahoj Evi, jsem dnes v 9. dnu kurzu Hubneme do plavek a protože mě moc baví a hlavně mi pomáhají komentáře a příběhy ostatních, rozhodla jsem se, že taky něco zkusím napsat:) Předem musím napsat, že nemám žádné zdravotní problémy, ani bolístky, ani nejsem nijak obézní……i v průběhu posledních deseti let, kdy jsem běhala okolo dětí, práce a starala se o vše ostatní jen ne o sebe, se nějaká ta kila navíc na mě připlácla ( asi tak 10 oproti mé ideální váze:-), ale to jsem si pořád myslela, že když se rozhodnu, tak je zvládnu sundat sama….chce to jen přesvědčit svojí slabou “silnou vůli” a začít. Rozhodně jsem nepřemýšlela o žádném hromadném kurzu ani nic nehledala. Ale on si mě našel sám:) Jednou při pročítání běžných článků na netu na mě vyskočilo video s tvým rozhovorem pro Reflex, Evi. Tak jsem si ho pustila a už to bylo…..ani mě vlastně nezaujalo tolik, co jsi tam říkala, protože to byly dost obecné věci, které jsou celkem jasné a logické, ale co mě dostalo bylo to, co jsi vyzařovala na první pohled…..ta energie, jak zdravě vypadáš, zářící oči….tohle všechno mě donutilo se přece jen na stránky Jíme Jinak podívat…..no a tam jsem narazila celý Evči příběh, kde jsem se hned našla u pasáže o schovávání břicha (tam se mi většina těch kil navíc drží a drží) za každé situace:-) A co si budeme povídat, každé léto zas a znova se to v plavkách schovává dost blbě….takže jsem se poprvé v životě rozhodla něčemu důvěřovat, zaplatit kurz a zkusit to zvládnout…..dva týdny přece nejsou tak moc, že?:-) A musím říct, že vůbec nelituji, ještě pár dní zbývá a je mi jasný, že 10 kilo dole nebude, ale potřebovala jsem nakopnout, vidět nějaký pokrok a vědět, že to můžu dát a k těm svým ideálním 58 kg se zase nějak dostat. Moc za to děkuji! A teď ještě stručně k průběhu, jak to cítím na sobě…..Vaření je v pohodě, jídla jsou výborná (nevařím sice všechny, protože bych to nezvládala sníst, ale vybírám si z daného jídelníčku) a v kuchyni žádný zmatek nepanuje a stíhám i tu polévku k snídani, což jsem si nejdřív ani neuměla představit:) První čtyři dny mi tedy moc do skoku nebylo….celé dny mě bolela hlava (asi se to sešlo i s proměnlivým počasím, které mi to někdy způsobuje….a to čištění asi také mělo vliv) a navíc jsem měla nafouklé a bolavé břicho, až jsem si říkala, jestli to mám zapotřebí, když po mase se cítím líp:-) Ale nevzdala jsem to, první půst jsem zvládla, i když rozvařenou rýži jsem do sebe zvládla nacpat jen dvakrát ( zítra si udělám bílou na sypko:)…..ale hlavně – přestala mě bolet ta hlava a už nejsem nafouklá jak balon!!! Takže ty další dny po půstu už jsou paráda a cítím se mnohem líp a lehčeji…Schválně jsem se po půstu nezvážila ( zvážím se až na konci), ale zde jsou alespoň míry: -4 cm přes břicho, -1 přes boky, ostatní stejné….mám z toho radost, přesně takto bych si to představovala i dál:-)
Moc děkuji za to, že jste mě nakopli, že mám všechno přichystané pod nos na každý den, což jsem přesně potřebovala, abych vůbec začala:-)

PS: Chceš dobít své životní baterie?

Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Dietní polévka na žaludek – když trávení potřebuje klid

Žaludek je citlivý orgán, který jako první reaguje na stres, emoce, nevhodnou stravu nebo příliš rychlé tempo života. Když se ozve bolestí, pálením či těžk...
66

22x inspirace na recepty s tempehem

Hledáte něco nového, co udělat z tempehu? Tento článek vám nabídne rovnou 22 receptů a inspirací na obědy, večeře i svačinky z tempehu.

Ovesné sušenky s ovocem

Jednoduché rychlé sušenky bez cukru, mléka i vajec, které přijdou vhod, když vás přepadne mlsná.
30
8

Není svíčka jako svíčka. Některé jsou plné toxinů

Svíčky nám navozují relaxační atmosféru, zapalujeme si je, když na někoho vzpomínáme, když přijde čas dušiček anebo adventní čas. Jak je to ale s bezpečnos...

Halušky miš maš

Mám ráda jídla typu “míchanice”, tady je jedna z mých oblíbených. Pokud si uvaříme oves s předstihem, je jídlo i poměrně rychle hotové.

Domácí sardinské gnocchi – malloreddus

Domácí sardinské gnocchi malloreddus – klasika a srdcovka sardinské kuchyně. A když je venku nevlídno, je to ideální chvíle schovat se domů a užít si relax...