PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?
Nepřemýšlej 😊 Naskoč zdarma do online kurzu Jíme Jinak !
Živil jsem se pouze obilím. Z jednoho kila pšenice, získaného od nějakého sedláka nebo levně nakoupeného jako osivo či krmivo pro kuřata, jsem vyžil vždycky celý týden: Dělal jsem si z něj obilnou polévku, chléb, obilné placičky, obilné kafe a salát z obilných klíčků.“ To je citát jako vystřižený z knihy o makrobiotice; jeho autorem ale překvapivě není Japonec, ale Rakušan Friedensreich Hundertwasser.
Nepřemýšlej 😊 Naskoč zdarma do online kurzu Jíme Jinak !
Snad někdo dokáže vysvětlit rozdil. Osobně si myslím, možná se pletu, že mnoho surovin nejsou lokální, a přesto není problém je používat. Pro mě je důležitá sezónnost. Například ten Čajot se v Česku pěstovat dá, ale je neni to běžná plodina.
Po delší době se k nim vracím, chutnají skvěle!😋👍
Buďte první, kdo napíše komentář