Domů > O nás > Pochvaly

Inspirující kurz pro začátečníky

Lenka: Milá Evo, milá Helčo, ještě jednou vřelé díky za včerejší fantastickou inspiraci a pohoštění, vlily jste mi do žil optimismus a naději, že nemusím do smrti zobat prášky a strachovat se o to, jestli se mi nezvětšuje v děloze myom. Kéž se Vaše kruhy zvětšují, já každopádně posílám doporučení všem známým. Opravdu jsem vděčná, že jsem se o Vás dozvěděla, že máte tak krásné a přehledné stránky, plné informací, a že můj jedenáctiměsíční syn bude mít zdravou maminku, která mu snad bude vzorem:-)) tatínek se určitě postupně přidá, dnes jsem vařila některé dobroty ze včerejšího kurzu, slavila jsem úspěch, tak mě to motivuje. Navíc jsem už druhý večer bez čokolády, což se rovná zázraku! Díky, těším se na další setkání.

PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlej 😊 Naskoč zdarma do online kurzu Jíme Jinak !

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

Lenko, moc děkujeme za krásnou zprávu. Za dva večery bez čokolády posíláme velkou pochvalu, víme moc dobře, o čem mluvíte :-)

Ukázat další komentáře
Schovat štítky

Vyzkoušejte také

Tempura – fritovaná zelenina v těstíčku

Fritovaná zelenina v těstíčku je opravdu lahůdka. Je to jeden ze způsobů, jak dostat do odpůrců zeleniny zeleninu tak, aby si to nevšimli a pochutnali si. ...

Špagety s kapary

Jednoduchý recept určený milovníkům špaget, rychlého jídla a italské kuchyně.

Batátové halušky s “bryndzou” a vypraženou “slaninou”

Halušky s bryndzou a slaninou jsou prostě klasika, ale lze ji připravit i jinak, a to nejen bez mléka, ale i bez masa. Na této zdravé variantě si zaručeně ...

Výroba voskovaných ubrousků snadno a rychle

Vyrobte si s námi přírodní obal na svačiny do školy, práce nebo na výlet. Výroba voskovaných ubrousků je velmi snadná, zvládne ji opravdu každý.

Kořeněná červená řepa

Červená řepa je výborná a zdravím nabitá zelenina. Vyzkoušejte ji v této verzi, která uspokojí mlsné jazýčky všech milovníků pikantních chutí a pokrmů voní...

Fazolový nákyp

Tento recept je něco mezi nádivkou a nákypem, je velmi dobrý i vychladlý s jakoukoliv zeleninou nebo salátem. Ideální jídlo pro přechod mezi létem a podzim...