Domů > Výhody pro členy > Co členové využili

Jak zdravě „provařit“ víkend

David a Ajka už vaří jinak řadu let. Jejich příběh znáte z Klubu. Oni sami jsou v Klubu od samého začátku a pro Klubáky nabídli 400 Kč slevu na víkend s vařícím kurzem, který pořádají.

    Kdy

    14.-16.6. 2019

    Kde

    Horské středisko Eljon, 543 51 Špindlerův Mlýn 33

    Ubytování

    2 – 6ti lůžkové pokoje

    Jak si v zimě dobít své životní baterie?
    Stáhni si z Jíme Jinak jídelníček pro regeneraci ledvin!
    Stáhnout 100% ZDARMA

    Program

    • Pátek od 16 hod začínáme vařit večeři, od 20 hod. seznamka, úvod kurzu
    • Sobota v 7h. začínáme připravovat snídani, od 7.30-8.30 rozcvička, 9h. snídaně, 10-14hod. I. blok – vaříme oběd a odpolední desert, 14-15h. volno, 15-19 II. blok – vaříme večeři, od 20h.-21.30 společná debata
    • Neděle v 7h. začínáme připravovat snídani, od 8-8.30 rozcvička, 9h. snídaně, 10-14hod.– vaříme oběd a odpolední desert

    Strava

    Plná makrobiotická penze včetně desertu a pitného režimu – vaří David a Ajka Jakubcovi.

    Cena

    Cena 2.580 Kč na osobu

    Rezervace a více informací

    Více informací najdete na www.dajka.cz, zde také rezervujte své místo v případě zájmu.

    Rezervace   po-pá: 9:00-16:00, Eljon o.p.s., 543 51 Špindlerův Mlýn 33, info@eljon.cz, tel. 732 580 154, www.eljon.cz

    Výhoda pro členy Klubu Jíme Jinak

    Členové Klubu mají 400 Kč slevu, kterou jim na místě vyplatí lektoři v hotovosti při příjezdu na akci. Sleva platí pouze pro členy, ne pro jejich partnery a doprovod. [přihlaste se]

     

    PS: Chceš dobít své životní baterie?

    Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !

    Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

    Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

    Komentáře

    Katchenka K
    15. 5. 2019

    Juuuu, já určitě pojedu pokud mi do toho něco zákeřného nevběhne. Je vhodné vzít 10 letou dceru?

    Ukázat další komentáře
    Schovat štítky

    Vyzkoušejte také

    Domácí sardinské gnocchi – malloreddus

    Domácí sardinské gnocchi malloreddus – klasika a srdcovka sardinské kuchyně. A když je venku nevlídno, je to ideální chvíle schovat se domů a užít si relax...

    Semínkové bezlepkové karbanátky

    Karbanátky bez masa, vajec, pečené v troubě a obalené ve směsi semínek. Zdravá pochoutka, kterou si můžete dopřát k zelenině, omáčkám, do sendvičů, jednodu...

    Rychlé zeleninové sushi

    Rychlé a jednoduché sushi, připravené během chviličky, skvělé jako zdravá svačina i občerstvení pro hosty.

    Krémový sýr v barevném pepři

    Krémový sýr v pepři připravíte během chvíle a zaručeně si pochutnáte. Skvěle se hodí ke kváskovému pečivu či křupavým krekrům.

    Japonská kuchyně – 3. díl -nástroje a náhražky

    Japonská kuchyně je směsicí tradice, přesnosti a srdce, a nástroje jsou klíčovou součástí tohoto kouzla. Ale pravda? Nemusíte mít sbírku drahých nástrojů, ...
    61
    27

    VIDEO: Mikuláš zdravě – jak ho dětem nezkazit

    Jak udělat Mikuláše zdravě a přitom mít spokojené děti? Jste biomatka nebo chcete své miláčky zahrnout sladkostmi? Ve videu (8 minut) máme hned 5 nápadů, j...