- hedvábné tofu
- tamari
- okurka
- švestka umeboshi
Recept na Japonské Hiyayakko
- Nasekejte okurku na malé kousky.
- Švestku vypeckujte a smíchejte s okurkou, dobře ji rozdrťte.
- Na talíř dejte porci hedvábného tofu, navrch dejte okurku a umeboši a pokapejte tamari.
Praktické
- K okamžité konzumaci.
Obměna
- Na tento recept se používá většinou momen tofu, to bohužel u nás není nikde k sehnání a v bio kvalitě už vůbec. Pokud se vám poštěstí, určitě ho použijte.
- Použijte jakoukoliv okurku, já jsem použila nakládačku, má pevnější strukturu.
Děti
- Vhodné pro děti od 2 let.
PS: Jde zdravě hubnout a normálně jíst?
Pojď to zjistit! 😁 Tisíce lidí shodily 5 kg za 14 dní - zdravě, bez deficitu, dřiny a chemie. Jak to? Máme totiž chutný hubnoucí jídelníček, který tě zbaví zadržované vody a nastartuje tvůj metabolismus. Naskoč do letní výzvy a začni!
Buďte první, kdo napíše komentář