Domů > Zdravé recepty > Vaše recepty a fotky

Jemné fazolové lusky s máslovou tykví a šalotkou v krémové citronové omáčce s koprem

Uvařeno

Slováci by řekli “nebo v papuľke”. Vyzkoušejte!

Ingredience
  • 500gr zelené jemné fazolové lusky
  • 1kg máslová tykev
  • 1 větší šalotka
  • olivový olej
  • mořská sůl
  • kari
  • kurkuma
  • římský kmín
  • asafoetida
  • sójová smetana
  • kopr
  • kůra z 1 citrónu
  • šťáva z citrónu

Jakub není fanda diet a kurzů s jídelníčkem. Je sportovec a masožrout, jak sám říká. Změnu jídelníčku zažil díky svoj...

Postup

  1. Na osoleném olivovém oleji orestujeme zelené fazolky, přidáme na kostky nakrájenou tykev, nadrobno nakrájenou šalotku a koření.
  2. Zamícháme a podlejeme horkou vodou. Vaříme pod poklicí do změknutí
  3. Přidáme nasekaný kopr, strouhanou citrónovou kůru a sójovou omáčku. Dochutíme šťávou z citrónu.
🌞 TIP: Sada na letní hubnutí - stáhni si hned teď ZDARMA.

Praktické

  • Asafoetida je indické pikantní koření, český čertovo lejno. Pokud nemáte,  dejte trochu chilli.

PS: Jde zdravě hubnout a normálně jíst?

Pojď to zjistit! 😁 Tisíce lidí shodily 5 kg za 14 dní - zdravě, bez deficitu, dřiny a chemie. Jak to? Máme totiž chutný hubnoucí jídelníček, který tě zbaví zadržované vody a nastartuje tvůj metabolismus. Naskoč do letní výzvy a začni!

2 lidi už poděkovali za článek. Oceňte práci autora také.

Komentáře

Mohu, prosím, nahradit tykev dýní hokaido? Děkuji za odpověď.

Ukázat další komentáře