Strava na horách se bude lišit podle typu ubytování, aktivit, ale zejména podle času, který jste ochotni přípravě jídla věnovat. V tomto menu vycházíme z předpokladu, že hlavní náplní zimního pobytu na horách bude spíš lyžování a stolní hry nežli kuchyňské práce. Recepty se zaměřují především na výživnost a záhřevnost a také na chuťově výrazné kombinace – protože zimní dovolená jednou za rok musí být přece radostná po všech stránkách!

Tento obsah je pouze pro členy Magazínu Zrnění


Objednejte si předplatné


🔒 Je zamčeno, i když jste s námi v partě? Přihlaste se. Nebo zkuste nápovědu.

Honza Jícha
Autorem článku je Honza Jícha
Školením bohemista a hispanista, životními zážitky a směřováním spíše dřevorubec, spisovatel, scénárista, písničkář, gelototerapeut, cestovatel, průvodce, gymnaziální profesor, šéfredaktor Zrnění, lektor, překladatel a šťastný otec, který za vše, co je v něm dobré, vděčí kromě rodičů zejména své ženě Kláře.
Předchozí článekKošíčky s mandlemi a čokoládou
Další článekSalát z daikonu, ředkviček a špenátu