Rýžovo-jáhlové knedlíky s omáčkou z cizrny, mrkve, batátu a kopru :-)
PS: Cítíš se v plavkách sebevědomě?
Pokud letos nechceš schovávat zadek pod ručník, pojď na to s námi jinak.
Chci lepší postavu!
Rýžovo-jáhlové knedlíky s omáčkou z cizrny, mrkve, batátu a kopru :-)
Pokud letos nechceš schovávat zadek pod ručník, pojď na to s námi jinak.
Chci lepší postavu!
Ahoj Františku, ze začátku sezóny se osvědčily moc dobře, ke konci už ne. Asi si ty potvůrky nějak poradily.
Recept jsem si uložila mezi oblíbené. Sušenky jsem dělala rovnou z dvojité dávky, část pšeničné mouky jsem nahradila pohankovou a ječnou – jen tak – zkouším. Těsto bylo krásné pružné, pěkně se s ním pracovalo. A výsledek – moc chutný! Perfektní sušenky na výlety.
Komentáře
Děkuji za pochvaly. Podusila jsem cibulku, dvě mrkve, kousek batátu do měkka. Nakonec přilila vařenou cizrnu s trochou vývaru, ve kterém se vařila. Vše rozmixovala a ochutila troškou sojovky, umeoctu a nakonec přidala nasekaný kopr. A vznikla tato omajda :-)
A mohl by být receptík. Vypadá to skvěle:)