Rýžovo-jáhlové knedlíky s omáčkou z cizrny, mrkve, batátu a kopru :-)
PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?
Nepřemýšlej 😊 Naskoč zdarma do online kurzu Jíme Jinak !
Rýžovo-jáhlové knedlíky s omáčkou z cizrny, mrkve, batátu a kopru :-)
Nepřemýšlej 😊 Naskoč zdarma do online kurzu Jíme Jinak !
Dobrý den, vůbec není třeba se omlouvat za otázku, Janko, ano, nejprve propláchnout pod tekoucí studenou vodou, nechat okapat a pak nechte nasucho (tj. bez tuku) opražit na pánvi na velmi mírnou teplotu 😉
Láska na první ochutnání 🥰
Komentáře
Děkuji za pochvaly. Podusila jsem cibulku, dvě mrkve, kousek batátu do měkka. Nakonec přilila vařenou cizrnu s trochou vývaru, ve kterém se vařila. Vše rozmixovala a ochutila troškou sojovky, umeoctu a nakonec přidala nasekaný kopr. A vznikla tato omajda :-)
A mohl by být receptík. Vypadá to skvěle:)