Domů > Jak začít > Nejčastější dotazy

6. Nechci být vegan nebo flexitarián

Musím se na Jíme Jinak stát veganem nebo flexitariánem? K čemu vás budeme přemlouvat a co od Jíme Jinak můžete čekat? Pusťte si toto video.

PS: Vstáváš s pocitem, že bys nejraději zůstala v posteli?

Co si dobít baterky a postarat se konečně i o sebe? Je čas na podzimní detox. Mrkni jak opět získat energii.

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

20 lidí už poděkovalo za článek.

Schovat štítky

Vyzkoušejte také

37
2

19 tipů na jídla s růžičkovou kapustou

Máte rádi kapustičky a už nevíte, jak je v kuchyni použít, anebo naopak je rádi nemáte, ale chcete jim dát ještě šanci? Zkuste některý z našich oblíbených ...
Dorty
klub
30
7

Makový dortík s jablky a tofu krémem (bez lepku)

Překvapte rodinu tímto dezertem, který je laděný do podzimních chutí a neobsahuje lepek, cukr a ani mléko. Tento dortík je sice trochu pracnější, ale výsle...

Cajun pasta

Vynikající, krémová a rychlá omáčka na těstoviny. Na přípravu tohoto jídla potřebujete jen pár ingrediencí a budete ho mít na stole během chvilky. Skvělé j...

Chalupářská bašta

Recept na rustikální, chalupářské, podzimní jídlo. Tento mix barev a chutí typických pro toto roční období si určitě zamilujete.

Sázavské kimchi – jednoduchý recept z lokální zeleniny

Máme rádi snadné recepty z lokálních surovin. Tohle je náš oblíbený recept na kimči. Můžete si ho snadno obměnit podle toho, co právě dozrává u vás.

Sázavská kimchi pasta

Nemáte ingredience na klasickou kimči pastu? Sáhněte po tom, co máte doma! Upravili jsme klasické recepty na kalifornskou kimči pastu a vznikla naše vlastn...