PS: Chceš dobít své životní baterie?
Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !
Musím se na Jíme Jinak stát veganem nebo flexitariánem? K čemu vás budeme přemlouvat a co od Jíme Jinak můžete čekat? Pusťte si toto video.
Stáhni si zdarma zimní jídelníček pro regeneraci ledvin. !
Na kurkumu jsem zapomněla, ale “zato se mi rozvarily nudle” 🤦🏻♂️😄… Přesto dobrota 👍🏻
Ahoj Evičko, zkoušela jsem psát něco na téma jídlo v literatuře, ale nebyla jsem schopna se do toho více opřít, takže by to skončilo u toho T.G.M a už bych k tomu nic dále neměla. Takže jsem ti ani nic nepsala.
Letos bylo hodně jablek, hrušek a ořechů z volně dostupných zdrojů, tak jsem sušila křížaly a dělala i jablečný ocet. Chci se zase navrátit k jíme jinak, trochu jsem polevila. Ale nějak si to nevyčítám, jen jsem ráda, že tento princip znám a kdykoli zbloudím, mohu se zase vrátit. Čili v zimě jde dobře udržet ty zásoby bez molů a na jaře uvidím.
Většinou mi stačí pár sklenic zavařenin, přiměřeně. Bezinky určitě v malém množství stačí tři sklenice. Nejsme na sladké moc. Ale letos máme oproti jiným rokům fakt hodně křížal, zavařenin a okurek. Mám ještě plno kimchi a kdykoli mohu přidělat. Ale bez čeho se neobejdeme jsou ořechy a mandle, sirupy z bylinek a čaj Bancha/letní a Kukicha/zimní. A kila misa a umeocta.