Domů > Výhody pro členy > Co členové využili

Neformální setkání se svačinou a večeří

Dlouhou dobu přemýšlíme, jak to udělat, abychom se mohly s vámi někde potkat osobně a užít si neformální atmosféru podobně naladěných lidí. A konečně našly skvělé místo a daly dohromady termín! Ve Františkových Lázních je totiž hotel, kde se vaří podle našeho gusta. Kuchaři v hotelu Francis bravurně ovládají přípravu zdravých jídel, je tu útulno, dostatečná ale přitom komorní kapacita. Neformální setkání proběhne ve Františkových Lázních v hotelu Francis v úterý 11.12.od 15:00 do 18:00 hodin.

Dlouhou dobu přemýšlíme, jak to udělat, abychom se mohly s vámi někde potkat osobně a užít si neformální atmosféru podobně naladěných lidí.  A konečně našly skvělé místo a daly dohromady termín!

KDE:

DETOX SADA NA PODZIM
Jak se zbavit únavy, vyhnout rýmám a na podzim neztloustnout.
Stáhni si ZDARMA

Ve Františkových Lázních je totiž hotel, kde se vaří podle našeho gusta. Kuchaři v hotelu Francis bravurně ovládají přípravu zdravých jídel, je tu útulno, dostatečná ale přitom komorní kapacita.

KDY: 

Neformální setkání proběhne ve Františkových Lázních v hotelu Francis v úterý 11.12.od 15:00 do 18:00 hodin.

PROGRAM:

Rády se s vámi pobavíme o našich zkušenostech jako je praktikování této stravy při zaměstnání, s dětmi ve školce, nebo jak to udělat v kuchyni s partnerem, který jí konvenčně. Bude zde otevřený prostor pro vaše otázky.

Kuchaři připraví ukázku zdravé slané i sladké svačiny.

Po 18:00 se bude podávat večeře. Samozřejmě se bude jednat o kompletní talíř.

Kdo není z regionu, může přespat a zdravě posnídat. K snídani zde podávají miso polévku a obilnou kaši. Pokud s sebou budete mít doprovod, který naší stravě neholduje, určitě ho také nezklamete. Místní kuchyň výborně zvládá i klasiku, takže na chuť si přijde každý.

CENA:

Za večer na osobu: 290 Kč  (v ceně je vstup na akci, ochutnávka slané a sladké svačiny, bancha čaj, kompletní večeře)

Za večer a ubytování se snídaní: 1.000 Kč

REZERVACE:

Rezervace je nezbytná, kapacita hotelové restaurace je omezená.

KONTAKT PRO REZERVACI:

Telefon na recepci hotelu: 354 541 049, nebo mobil: 777 780 117 (Jana Dančová Kopičková)

 

Ať už tedy jíte dlouho jinak, teprve začínáte nebo sbíráte vůli a odvahu udělat změnu, přijďte mezi nás!

Na setkání s vámi se těší

Eva a Helena

 

PS: Vstáváš s pocitem, že bys nejraději zůstala v posteli?

Co si dobít baterky a postarat se konečně i o sebe? Je čas na podzimní detox. Mrkni jak opět získat energii.

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

Ahoj holky, to se mi líbí. Chci se zeptat, protože jsem to z textu úplně nepochopila. To je akce bez dětí nebo tam případně s nimi mohu přijet?

Skvělý nápad, na hotel jsem už koukala, není to od nás daleko a ani akce neni dlouhá takže i já můžu odběhnout(odjet)od kojeného dítka, což mi jakékoliv podobné-delší akce znemožňovalo. Takže jestli manžel svolí moc ráda přijedu. Mám se tedy přímo nahlásit na recepci nebo přes Vás?

Ukázat další komentáře

Vyzkoušejte také

Tradiční strava našich předků

Myslíte si, že snídat polévku a jíst obilné kaše je novodobý vynález? Víte, odkdy se u nás jedí brambory a co bylo na talíři našich předků nejčastěji? Star...
147
2

Jak zužitkovat hlávkové zelí – 12 super tipů na pokrmy ze zelí

Hlávkové zelí je velmi stará zelenina plná vitamínu C a vlákniny. Jedly ho už budovatelé Velké čínské zdi, aby měli výdrž a energii a evropským mořeplavcům...

Podzimní mooncake

Mooncake, který voní podzimem, díky koření, jablíčku a ořechům. Perfektní na relax u čaje.

Dýňová pěna

Lehká, hladká a hedvábná pomazánka, kterou můžete použít na chleba, do placek nebo třeba jako dip k pečené zelenině.

Cizrna na houbách

Konečně začala skutečná houbařská sezóna. Pokud už nevíte, kam byste čerstvé hřiby přidali, vyzkoušejte cizrnu na houbách po našem. Náramná dobrota!

Jablečné mousse se skořicí

Jednoduché, rychlé, bez cukru a vajec, přitom krásně sladké. Ve chvíli, kdy je chuť na něco sladkého, máte tento osvěžující dezert hned po ruce. Příprava j...