Domů > Magazín Zrnění > Téma

Otazníky okolo módy

Proč to nepřiznat: Těšila jsem se, že se alespoň na jedno číslo stane Zrnění magazínem odlehčeným a příjemně jinovým a bude se vcelku roztomile a nezávazně zabývat působením různých druhů oblečení či energetickými účinky barev. Ale realita je jiná. Zvu vás k procházce světem módy a předem upozorňuji, že to příliš příjemné čtení nebude.

Pouze pro členy programu Magazín Zrnění

Prozkoumat

PS: Přemýšlíš jak zlepšit postavu a své zdraví?

Nepřemýšlej 😊 Pojď něco dělat! Ukážeme jak vylepšit jídelníček, co jíst a co ne, a jak si jídlem spravit zdraví! Naskoč do online kurzu Jíme Jinak - JE ZDARMA !

Mojí vášní je celostní pohled na zdraví lidského těla a duše. Miluji svoji rodinu, ráda skládám myšlenky psaným slovem, hřeje mě pocit, že mohu u ostatních zažehnout plamínek péče o jejich zdraví.

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Buďte první, kdo napíše komentář

Vyzkoušejte také

Špagety Vegarbonara 2.0

Další zdravá verze oblíbeného italského receptu, tentokrát s lahodným dýňovým krémem.

Tvoříme, sušíme, plánujeme

Jaro je tu a i když ještě zima občas otravuje a nechce pustit ke kralování teplo a sluníčko, přece jenom už v těchto měsících – v březnu a dubnu, můž...

Volání jara (dortík bez lepku)

Pokud máte rádi v dezertech neobvyklé ingredience, pak je tento dortík ideální volba. Je bez lepku, cukru i živočišných produktů a příprava je překvapivě j...

Polévka z bílého chřestu jinak

Tradiční chřestová polévka ve zdravé verzi.

Okurkový salát s popencem

Máte na zahradě popenec? Přidejte ho do salátu a vytvořte si alternativu na tzaziky. Dostanete do těla sílu divoké jarní zeleniny, potěšíte oko krásnými kv...

Katalánská čekanka- Cichorium intybus

Katalánská čekanka je úžasná zelenina, kterou si můžete vypěstovat i sami. Je bohatá na živiny a využijete ji do salátů i teplých pokrmů.