Domů > Výhody pro členy > Co členové využili

Přednáška MUDr. Vladimíry Strnadelové a Jana Zerzána ve středu 13.11. na téma “Strava a civilizační choroby”

Víte, jak strava ovlivňuje vznik alergií, zácpy, cukrovky, vysokého krevního tlaku, nadváhy, únavy nebo třeba rakoviny?  Vznik těchto civilizačních chorob a mnoha dalších potíží úzce souvisí  s tím, co si dáváme na talíř. Že by to měli slyšet hlavně vaši rodiče, partner nebo dospívající děti? Vezměte je s sebou. Přednáška se koná příští středu v Praze. Zdravé občerstvení bude zajištěno formou bufetu, takže třeba poprvé ochutnají, že zdravé může být i dobré. 

Přednáška pro začátečníky i pokročilé

Přednáška je vhodná zejména pro úplně začátečníky, kteří o našem způsobu stravování nemají zatím třeba ani potuchu.  Je vhodná pro ty, kdo potřebují pochopit souvislost mezi stravou, zdravím a nemocemi. Po přednášce bude prostor pro vaše otázky a diskusi, takže na své si přijdou i pokročilí, kteří už nějakou dobu jedí jinak a mají specifické dotazy plynoucí z jejich dosavadní praxe.

Kdo jsou MUDr. Vladimíra Strnadelová a Jan Zerzán

MUDr. Strnadelová a její partner se již přes 20 let věnují přírodní medicíněS úspěchem pomáhají pacientům s cukrovkou, alergiemi, ekzémy a jinými běžnými civilizačními chorobami, ale i s těmi opravdu vážnými, jakými jsou například nádorová onemocnění. Mimo jiné jsou autory úspěšných knih Radost ze zdravých dětí a Radost z jídla. 

DETOX SADA NA PODZIM
Jak se zbavit únavy, vyhnout rýmám a na podzim neztloustnout.
Stáhni si ZDARMA

Občerstvení

Před přednáškou bude připraveno občerstvení formou bufetu od 17:00 do 18:30 hodin. Bude se podávat  teplá polévka, obilný salát, slané palačinky a zdravý dezert. K dispozici bude bancha čaj a obilná káva.  Na baru si pak můžete koupit běžné nápoje.

Program 13.11. 2013

  • 17:00 až 18:30 samoobslužné občerstvení formou bufetu
  • 18:30 až 20:00 přednáška a diskuse (bufet bude v tu dobu zavřen)
  • 20:00 mohou se najíst opozdilci

Cena

Večeře formou bufetu (polévka, obilný salát, palačinka a dezert, obilná káva, čaj)…. 200 Kč

Vstupné na akci……..200 Kč / členové Klubu Jíme Jinak  a jejich doprovod….zdarma

Cena za vstup+jídlo…400 Kč / členové Klubu Jíme Jinak a jejich doprovod….200 Kč

Dárek

U příležitosti otevření restaurace Dobré Čechy, která nyní denně nabízí jedno zdravé menu sestavené proškoleným kuchařem, dostanou všichni účastníci přednášky od majitele restaurace dárek v podobě 25% slevy na zdravé menu po celý měsíc v restauraci Dobré Čechy.

Rezervace

Vaše místo bude zajištěno po zaplacení nevratné zálohy 200 Kč na osobu na účet restaurace. Číslo účtu vám přijde v potvrzovacím emailu.

Pokud bude již kapacita plná, registrujte se jako náhradník,. V případě, že někdo zruší svoji účast či nezaplatí zálohu, budeme vás obratem kontaktovat.

 Rezervujte si své místo

Adresa

Restaurace Dobré Čechy
V Oblouku 114
252 43  Praha – Průhonice

Kontaktní osoba

Kateřina Chaloupková, tel.  728 483 166

Parkování

Parkovat můžete přímo v areálu restaurace. 

MHD spojení

Autobus 325,328,363,385,605 (zastávka Čestlice, V Oblouku)

Ubytování

Levné ubytování lze využít na místě přímo v podkrovním pokoji restaurace. Je zde velká místnost, kde můžete přespat na karimatce ve spacáku (nutno dovézt vlastní) za 50 Kč. K dispozici je toaleta a sprcha. 
Luxusní ubytování pak můžete využít v některém z blízkých hotelů, přes ulici je např. Aqua Palace Hotel náležející k aqvaparku viz  www.aquapalacehotel.cz

 

Těšíme se na setkání s některými z vás ve středu příští týden,

Eva a Helena

PS: Vstáváš s pocitem, že bys nejraději zůstala v posteli?

Co si dobít baterky a postarat se konečně i o sebe? Je čas na podzimní detox. Mrkni jak opět získat energii.

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

Buďte první, kdo poděkuje za tento článek.

Komentáře

V prosinci se koná přednášky paní doktorky Strnadelové a pana Zerzána v Olomouci. Tam není možné uplatnit slevu na vstupné pro členy klubu JJ?

Tereza M.
15. 11. 2013

Dobrý den, prosím o Vaši radu – píšete tu v komentářích, v jedné odpovědi, že by bylo dobré se obrátit na MUDr. Strnadelovou – je na paní doktorku nějaký kontakt, nebo je možné se s ní zkontaktovat pouze po osobním setkání, třeba na přednášce, jako byla tato? Děkuji za odpověď.

Ukázat další komentáře

Vyzkoušejte také

klub
30

5 jednoduchých tipů, jak jíst zdravě, a zároveň i levně

Máte omezený rozpočet? Sepsali jsme pro vás 5 praktických tipů, jak i přes to jíst zdravě a chutně. Není to vůbec složité.

Tradiční strava našich předků

Myslíte si, že snídat polévku a jíst obilné kaše je novodobý vynález? Víte, odkdy se u nás jedí brambory a co bylo na talíři našich předků nejčastěji? Star...
147
2

Jak zužitkovat hlávkové zelí – 12 super tipů na pokrmy ze zelí

Hlávkové zelí je velmi stará zelenina plná vitamínu C a vlákniny. Jedly ho už budovatelé Velké čínské zdi, aby měli výdrž a energii a evropským mořeplavcům...

Podzimní mooncake

Mooncake, který voní podzimem, díky koření, jablíčku a ořechům. Perfektní na relax u čaje.

Dýňová pěna

Lehká, hladká a hedvábná pomazánka, kterou můžete použít na chleba, do placek nebo třeba jako dip k pečené zelenině.

Cizrna na houbách

Konečně začala skutečná houbařská sezóna. Pokud už nevíte, kam byste čerstvé hřiby přidali, vyzkoušejte cizrnu na houbách po našem. Náramná dobrota!