Tento recept je z jimejinak.cz, kde najdete tisíce zdravých receptů, videa a online kurzy vaření.
Rýže s ovsem a lněným semínkem s omáčkou z cukety a dýně a tempeh s řepou
Poslední komentáře
Kurz
Olga
Dnes v 12:13Ahoj, konečně něco, po čem se moc stýská. Vyzkouším velmi brzy a dám vědět. 👍
Kurz
Kurz
Petrushe
Dnes v 8:51Dobrý den, Pavli, jde o to, že každý druh zeleniny se vaří jinak dlouho, a když ji dáváme postupně, lépe se zachová její struktura, chuť i barva. Kdybychom dali všechno najednou, něco by se rozvařilo a něco naopak zůstalo tvrdé.
Petrushe
Dnes v 8:48Tak příště 🙏 Měj se krásně! 🙋♀️

Buďte první, kdo napíše komentář