Napařování

klub
147
11

Jak upravit stravu na jaře

Jaro je výborné období pro očistu našeho trávení. Máme šanci se zbavit všeho starého a nepotřebného, zároveň máme dost síly postavit se čelem k novým výzvá...
223
18

Teflon nebo nerez?

Jaká jsou rizika používání nádobí s teflonem, jaké jsou naopak výhody a jak je to s nerezovým nádobím? Na co je dobré dát si pozor a čeho se bát nemusíme?
49
6

Jak vařit a připravovat zeleninu pokaždé jinak (9 způsobů)

Vaříte zeleninu pořád na ten stejný způsob? Inspirujte se některým z těchto 9 způsobů vaření a úpravy zeleniny a jídlo na talíři už nikdy nebude nuda.
31
3

Nebezpečný akrylamid v běžných potravinách, které jíme. Jak se mu vyhnout?

Máte rádi křupavé hnědé kůrky pečiva? Dobře propečené hranolky nebo čipsy? Sice nám chutnají, ale jejich častá konzumace může mít neblahé účinky na naše zd...
klub
16

Jak přizpůsobit stravu v létě

V červnu začíná biologické léto. Podle čínské medicíny spadá léto do elementu ohně, kdy tento element představuje velký jang. Proto energie je v tomto obdo...

Markétka dělá svačinu – napařená jablka

V tomto videoreceptu vám Markétka Cikrytová ukáže, že jablka nepadají daleko od stromu. A také, jak snadno si mohou děti samy vyrobit chutnou jablíčkovou s...
2
38

Zasněžený dort (napařovaný, bezlepkový)

Potřebujete rychle udělat jednoduchý dort? Zdravý? Bez cukru, mléka, lepku? Vhodný i pro maličké děti? Stačí polít některý z napařovaných dezertů a ozdobit...

Napařovaný jáhlelník s kokosem (bezlepkový)

Ještě stále nemám dokoupené zboží a experimentuji se stejnými zbytky surovin – rozinky, mák, ovocenka… Tuhle zbyly jáhly, tak jsem udělala jahe...
8
77

Napařovaný jáhlelník s mákem a mrkví (bezlepkový)

Ještě stále nemám dokoupené zboží a experimentuji se stejnými zbytky surovin – rozinky, mák, ovocenka… Tuhle zbyly jáhly, tak jsem udělala jahe...

Napařovaná rýžová bábovka (bezlepková)

Nejlepší recepty vznikají neplánovaně a mnohdy jako z nouze cnost. Já chtěla na návštěvu vzít dezert pro naši rodinu, ale po Vánocích byly zásoby v dost bí...