Jaro je výborné období pro očistu našeho trávení. Máme šanci se zbavit všeho starého a nepotřebného, zároveň máme dost síly postavit se čelem k novým výzvám. To platí o našem životě jako o celku. Nejvíce ohroženým orgánem je v březnu žlučník a v dubnu játra. Jak stravu na jaře upravit, abychom tělu umožnili se vyčistit a zhubnout?

Jsem ráda, že jsem se do klubu JJ přihlásila

Katka: moc, moc děkuji za klub JJ, jsem z toho...

Úspěch – chutná i příteli

Iveta: Co mám uvařeno, nabízím i příteli a nezdráhá...

A ejhle, ono to funguje (Olga Š.)

Olga Š.: I já jsem za svůj dospělý život...

Šok: jí to i můj masomil manžel!

Jana: Šok! Jídla z kurzu jí i můj masomil...

Mám víc energie, dole už 4,5 kg (Petra)

Petra: Dnes je můj 9. den a já se...

Jsem šťastná, že jsem členkou klubu (Nada)

Nada: Jsem šťastná, že jsem členkou klubu! Se zdravým...

Muži říkají, že mi to sluší víc než obvykle

Julajka: Chci Vám moc poděkovat, jak to máte bezvadně...

Ještě, že tento web existuje!

Lenka: Děkuji Vám. Za rady i za celý tento...

Kurz mi pomohl mnohé si uvědomit

Slechtova777: Kurz mi velmi pomohl si uvědomit, že někdy...

Dal jsem dolů neuvěřitelných 16 kg a nespočet centimetrů (Fany)

Fany: Děkujeme za úžasně propracovaný kurz, prošel jsem Jarní...

Díky JJ se mi běhá lehčeji a déle vydržím – je to tak jednoduché!

Hanka: Dobrý den, hlásím, že po dvou týdnech na...

Děkuji, že je tady vše na jednom místě přehledně a srozumitelně

Dobrevpet: Jsem moc ráda, že jsem narazila na vaše...

Díky kurzu člověk přemýšlí, co vaří

Kacezak: Tak a první týden je za námi. Jsme...

Dosud vyzkoušené recepty všem chutnaly (Monika)

Monika: Zdravím všechny z Jíme Jinak :) Jsem tady...

Nová inspirace

Andrea: Díky za kurz, sobě děkuji za odvahu za...

Díky JJ jsem ušetřila, cítím se lépe, hubnu a lépe i vypadám!

Kateřina: Na JJ stravě jsem oproti normálnímu stravování ušetřila...

Jak to vidíte vy? Napište komentář.

Komentujte
Vaše jméno

Jméno uložíme a zobrazíme, váš e-mail nezveřejníme. Zásady ochrany údajů.

Předchozí článekJak netrávit celý den u plotny
Další článekZeleninová polévka s hlívou ústřičnou