Domů Téma Jak na klíčení

jak na klíčení

Výhonky vojtěšky Alfalfa

Vojtěšku můžete naklíčit a jíst mladičké výhonky s bílými stonky nebo ji můžete nechat růst v květináči a stříhat mladé rostlinky do salátů, jako...

Klíčíme čočku

Čočka je ideální jarní luštěnina. Nemusíme ji však jíst jen vařenou. Pojďme si část vyklíčit. Používat pak můžeme jak klíčky, tak zelené lístečky, které nám...

V čem klíčit semínka (domácí nakličovací misky)

Že klíčky jsou skvělým zdrojem vitamínů, enzymů a minerálů, to víme. Ale mnozí z vás stále nevědí, jak snadno semínka naklíčit a sháníte speciální...

Klíčíme cizrnu

Pokud vás na jaře klíčení chytlo a nevíte, co byste ještě naklíčili, zkuste pro změnu naklíčenou cizrnu. Chutná lehce oříškově a dá se použít...

Ultra rychlo-klíčidlo GEFU na výhonky i klíčky (se super slevou!)

Chcete si dopřát pořádnou dávku živin z domácích výhonků a klíčků? Toto klíčidlo je takový domácí rychlo-skleník. Klíčit v něm můžete vše, co vás...

Klíčíme semínka ředkvičky

Naklíčená semínka ředkvičky jsou dalším chutný pokladem, který si můžete připravit doma snadno a levně. Obsahují velké množství železa a vitamínu A, podporují naši...

Zelené výhonky čočky

Používání čerstvých výhonků je výbornou prevencí před jarní únavou. Olistěné výhonky červené čočky poskytují krom jiného také chlorofyl ceněný pro své detoxikační účinky. Na jaro...

Klíčíme vojtěšku Alfalfa

Vojtěšku pojmenovali alfalfa, což znamená otec všech potravin. Považuje se za elixír života. Jako všechny klíčky, i ona obsahuje cenné a léčivé látky, které...

Klíčíme mungo

Mungo jsou zelené fazolky, které po naklíčení chutnají podobně jako čerstvý hrášek. Mají osvěžující nasládlou chuť, posilují imunitu, detoxikují organismus a nenadýmají. Máme je...

Jak upravit stravu na jaře

Jaro je výborné období pro očistu našeho trávení. Máme šanci se zbavit všeho starého a nepotřebného, zároveň máme dost síly postavit se čelem k novým...

Čerstvé natě snadno, rychle a levně

Čerstvé natě plné vitamínů můžete mít snadno a rychle bez dalších výdajů. Stačí šikovně recyklovat zbytky zeleniny, kterou použijete při vaření. "Prdelky" z kořenové...

Jak klíčit semínka a vše o klíčení

Klíčky jsou hotový poklad. Zařadit klíčky do jídelníčku je ideální a také levný způsob, jak po zimě obohatit stravu o vydatnou porci vitaminů a...

Tip na klíčidlo

Biologické jaro ťuká na dveře a my začínáme zase klíčit. Jana nám poslala tip na pomůcku pro snadné klíčení. Zřejmě ji všichni máte doma...

Jak uvařit luštěniny, aby nenadýmaly

Víte jak vařit luštěniny? Většina lidí si luštěniny spojuje s nadýmáním. Poradíme vám, jakými luštěninami začít, pokud na ně nejsme zvyklí, jak je upravit,...

Jsou naklíčené luštěniny stravitelnější?

Janu zajímá, zda je možné luštěniny před vařením nechat trochu naklíčit a jestli nepřichází o důležité živiny, když luštěniny odslupkuje.
Téma: kořeněná jídla, raw food, pampelišky, byliny, pelyněk, česnek, vitarián, potraviny žlučník, klíčení vojtěšky, jak začít jíst jinak, vegetariánské recepty, jak klíčit semínka, pampeliška, recepty žlučník, pěstování, máčení, enzymy, bez mléka, trávicí problémy, celá čočka, imunita, luštěniny, jaro, klíčky ředkviček, v čem klíčit, zero waste, tuky, jarní zelenina, půlená čočka, zažívací problémy, recyklace, kopřivy, pěstování v bytě, semínka ředkvičky, strava na jaro, jedlé květy, jak na klíčky, bylinné čaje, klíčky cizrny, jak na jaře upravit jíídelníček, minerály, low carb, klíčení semínek, luštěniny začátečníci, jak používat výhonky, lektin, celiakie, nemoci, fazole, klíčky munga, pálení žáhy, co pít na jaře, jak vyléčit žlučník, bez lepku, baby leaf, klíčidlo, fitness strava, problémy s trávením, recyklace zeleniny, majoránka, recepty jaro, Klub Jíme Jinak, jablka, bezlepková dieta, online kurz Jak začít, jarní recepty, dušení, klíčky čočky, klíčící nádoby, plyny, jedlé bylinky, jak začít s luštěninami, klíčky řeřichy, šípky, luštěniniy, vaření luštěnin, živočišné produkty, máta, puriny, očista, játra, vojtěška, antinutrienty, česnek medvědí, železo, nafouklé břicho, potíže se zažíváním, nádoby na klíčení, jarní jídelníček, pažitka, draslík, napařování, výhonky vojtěšky, kmín, petrželka, smažená jídla, aduki, naklíčení semena, miso, pití, klíčky, čočka, bobkový list, namáčení, naklíčená cizrna, antioxidant, sedmikrásky, ředkvičky, oligosacharidy, vaření, rakovina, potraviny játra, zelené natě, jarní detoxikace organismu, naklíčená ředkvička, klíčené obiloviny, jarní bylinky, jarní strava, pitný režim, jablečný ocet, voda s octem, jaro jídelníček, ptačinek, sezóna jaro, voda s citronem, trávení, jak naklíčit luštěniny, fit strava, zánět, jak naklíčit semínka, popenec, jak vařit, pečení, stravitelnost, jarní byliny, saturejka, zkratky a tipy, ABKM, Alfalfa, začínáme s luštěninami, vitamíny, nadýmání luštěniny, vitamín C, řeřicha, naklíčená čočka, pučálka, do čeho použít klíčky, masopust, chřipka, celiak

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?