Domů Téma Jak na klíčení

jak na klíčení

Výhonky vojtěšky Alfalfa

Vojtěšku můžete naklíčit a jíst mladičké výhonky s bílými stonky nebo ji můžete nechat růst v květináči a stříhat mladé rostlinky do salátů, jako...

Čerstvé natě snadno, rychle a levně

Čerstvé natě plné vitamínů můžete mít snadno a rychle bez dalších výdajů. Stačí šikovně recyklovat zbytky zeleniny, kterou použijete při vaření. "Prdelky" z kořenové...

Klíčíme semínka ředkvičky

Naklíčená semínka ředkvičky jsou dalším chutný pokladem, který si můžete připravit doma snadno a levně. Obsahují velké množství železa a vitamínu A, podporují naši...

Klíčíme čočku

Čočka je ideální jarní luštěnina. Nemusíme ji však jíst jen vařenou. Pojďme si část vyklíčit. Používat pak můžeme jak klíčky, tak zelené lístečky, které nám...

Klíčíme vojtěšku Alfalfa

Vojtěšku pojmenovali alfalfa, což znamená otec všech potravin. Považuje se za elixír života. Jako všechny klíčky, i ona obsahuje cenné a léčivé látky, které...

Klíčíme mungo

Mungo jsou zelené fazolky, které po naklíčení chutnají podobně jako čerstvý hrášek. Mají osvěžující nasládlou chuť, posilují imunitu, detoxikují organismus a nenadýmají. Máme je...

Zelené výhonky čočky

Používání čerstvých výhonků je výbornou prevencí před jarní únavou. Olistěné výhonky červené čočky poskytují krom jiného také chlorofyl ceněný pro své detoxikační účinky. Na jaro...

V čem klíčit semínka (domácí nakličovací misky)

Že klíčky jsou skvělým zdrojem vitamínů, enzymů a minerálů, to víme. Ale mnozí z vás stále nevědí, jak snadno semínka naklíčit a sháníte speciální...

Jak klíčit semínka a vše o klíčení

Klíčky jsou hotový poklad. Zařadit klíčky do jídelníčku je ideální a také levný způsob, jak po zimě obohatit stravu o vydatnou porci vitaminů a...

Klíčíme cizrnu

Pokud vás na jaře klíčení chytlo a nevíte, co byste ještě naklíčili, zkuste pro změnu naklíčenou cizrnu. Chutná lehce oříškově a dá se použít...

Jak upravit stravu na jaře

Jaro je výborné období pro očistu našeho trávení. Máme šanci se zbavit všeho starého a nepotřebného, zároveň máme dost síly postavit se čelem k novým...

Ultra rychlo-klíčidlo GEFU na výhonky i klíčky (se super slevou!)

Chcete si dopřát pořádnou dávku živin z domácích výhonků a klíčků? Toto klíčidlo je takový domácí rychlo-skleník. Klíčit v něm můžete vše, co vás...

Tip na klíčidlo

Biologické jaro ťuká na dveře a my začínáme zase klíčit. Jana nám poslala tip na pomůcku pro snadné klíčení. Zřejmě ji všichni máte doma...

Jak uvařit luštěniny, aby nenadýmaly

Víte jak vařit luštěniny? Většina lidí si luštěniny spojuje s nadýmáním. Poradíme vám, jakými luštěninami začít, pokud na ně nejsme zvyklí, jak je upravit,...

Jsou naklíčené luštěniny stravitelnější?

Janu zajímá, zda je možné luštěniny před vařením nechat trochu naklíčit a jestli nepřichází o důležité živiny, když luštěniny odslupkuje.
Téma: játra, výhonky, jak začít, česnek, fit strava, natto, vitamín C, jak naklíčit luštěniny, bylinné čaje, jarní jídelníček, ředkvičky, klíčení semínek, klíčky munga, živočišné produkty, pickles, lektiny, trávení, popenec, masopust, čekanka, Alfalfa, výhonky z petržele, jak namáčit luštěniny, voda s citronem, naklíčení semena, celá čočka, jaro, vegetariánství, raw food, začínáme s luštěninami, zelené natě, vojtěška, vitarián, tofu, zažívací problémy, pitný režim, klíčené obiloviny, mungo klíčky, luštěniny začátečníci, jarní recepty, baby leaf, bez lepku, mungo, železo, jak klíčit, celiak, pití, antinutrienty, Klub Jíme Jinak, pažitka, nápoje, recepty jaro, vitamíny, výhonky vojtěšky, čočka, pálení žáhy, záněty, co jíst na jaře, potraviny žlučník, ABKM, celiakie, plyny, kmín, cizrna, sezóna jaro, vaření, detoxikace, namáčení luštěnin, jak odlehčit stravu, ptačinec, lektin, hnědá čočka, veganství, slaná jídla, pučálka, Kombu, klíčení, azuki, jarní zelenina, low carb, ostropestřec, jak klíčit semínka, řasy, rakovina, kořeněná jídla, jak vařit, květová voda, hvět, jedlé květy, aduki, klíčené obliviny, strava na jaro, jak používat klíčky, máčení, smažená jídla, v čem klíčit, hněv, jak vařit luštěniny, syrová strava, vegetariánské recepty, pečení, oligosacharidy, luštěniny a nadýmání, pěstování, jablečný ocet, měsíček lékařský, pelyněk, trávicí problémy, vitamín A, enzymy, vegan, jak vyléčit žlučník, problémy s trávením, klíčky, luštěniny, červená čočka, potraviny játra, výhonky z kořenové zeleniny, luštěniniy, naklíčená čočka, jídelníček jaro, nadýmání luštěniny, čočka beluga, nádoby na klíčení, jak začít s luštěninami, jarní detoxikace organismu, vláknina, jablka, majoránka, minerály, výhonky z mrkve, jedlé bylinky, řeřicha, draslík, namáčení, klíčení vojtěšky, recyklace zeleniny, puriny, antioxidanty, bobkový list, zánět, stravitelnost, bez mléka, co pít na jaře, naklíčená ředkvička, klíčky ředkviček, do čeho použít klíčky, klíčící nádoby, nakličovadlo, jarní byliny

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?