Jaro

Cuketové spirály

Jednoduchý a rychlý recept, ve kterém využijete nádhernou sezónní zeleninu, jako je paní cuketa.
61
3

Zapomněla jsem, co je únava – a nejen já!

Co se stane třetí den? Proč ženy zapomínají na únavu a přestávají mít chutě na sladké? Skutečné zprávy z kurzu.

Ovesný porridge

Lehká a přesto sytá slaná kaše, do které se perfektně hodí cuketa nebo mladé žluté patizony.

Lilek na japonský způsob

Jednoduchý recept pro milovníky japonské kuchyně a tip, jak využít lilek.

Artyčoky v oleji

Malý nápad jak použít menší artyčoky, italská klasika, která nezklame. Jednoduché a chutné.

Jogurtová crudaiola

Ze syrové jarní zeleniny můžete připravit osvěžující špagety. Vyzkoušejte a dejte vědět, jak vám chutnalo.

Kořeněné fazole se zelím

Lahodné a zdravé rizoto s fazolemi a zelím plné chutí a vůní. Tento veganský recept určený pro celou rodinu je plný zeleniny a koření, které vás rozhodně d...

Veganské jarní hašé

Hašé a bez masa? Ano, jde to. A navíc je to moc dobré. Vyzkoušejte tuto veganskou verzi z čerstvého hrášku, určitě si pochutnáte!

Yaki Onigiri

Tento recept nás zavede do Japonska. Yaki onigiri jsou japonské opékané rýžové kuličky s náplní, jejichž příprava sice vyžaduje trošku času a úsilí, ale vý...

Hloh obecný – spojenec vašeho srdce

Hloh obecný, keř či nízký strom obsypaný zářivě bílými květy, patří k nepřehlédnutelným krásám jara. V květu ho potkáte od května do června, kdy láká nejen...

Výhonky vojtěšky Alfalfa

Vojtěšku můžete naklíčit a jíst mladičké výhonky s bílými stonky nebo ji můžete nechat růst v květináči a stříhat mladé rostlinky do salátů, jako posypku n...

Carpaccio z artyčoků

Artyčokové carpaccio s jemnou citrónovou zálivkou, čerstvou petrželkou a jarní cibulkou. Naučte se správně připravit artyčoky a vychutnejte si zdravou a la...