Domů > Klub Jíme Jinak > Akademie

Důležitost bílkovin v naší stravě

bez lepku

Bílkoviny jsou potřeba nejen pro období růstu u dětí, ale také jsou nezbytné pro obnovu tkání, když už nerosteme. Neumíme si je ukládat do zásoby, je potřeba se naučit skládat kompletní talíř, abychom dostali kompletní bílkovinu.

Přístupné členům klubu Jíme Jinak

Prozkoumat Klub

Členové Klubu u nás mají prémiové materiály, jako je tento, videorecepty, jídelníčky, odborné materiály, poradnu, slevy na nákupy (knih, potravin, kurzů) a další výhody. Díky finanční podpoře můžeme stránky Jíme Jinak dělat svobodně a nechat je bez reklam. Budeme rádi, když se přidáte a podpoříte naše mnohaleté úsilí. ❤

Co říkají o Klubu Jíme Jinak členové

Labarunka: Ahoj, členství jsem si koupila hned…recepty s videem jsou super, zvlášť pro mě jako začátečnici…Díky za tu práci, kterou odvádíte za nás a shrnujete veškeré poznatky a zkušenosti. Krásná práce.

Se změnou jídelníčku jsem se zbavila mnoha zdravotních potíží, se kterými si medicína nevěděla rady 30 let. Jídlo, vaření, psaní a šíření zdravého životního stylu se stalo mojí vášní. Je mi čím dál lépe a konečně mám své zdraví ve svých rukách. Celý příběh

2 lidi už poděkovali za článek. Oceňte práci autora také.

Komentáře

Klub
nevite, jak je ...
Klub
Vážení, dobré d...
Ukázat další komentáře

Mohlo by se vám líbit

12
41

Startujeme online kurz Podzimní detox

Čtěte více na toho téma

Vyzkoušejte také

2
6

Sportujete? Tyto rostlinné potraviny obsahují nejvíce bílkovin

To, že na rostlinné stravě bez masa se nedají získat bílkoviny, je jeden z nejčastějších mýtů. I rostlinné potraviny jsou bohaté na bílkoviny a některé z n...

Co jíst před a po cvičení pro ty nejlepší výsledky

Při cvičení hraje jídlo důležitou roli. 70 % úspěchu závisí právě na stravě. Bez kvalitní výživy svaly neporostou. Jak správně a zdravě jíst před a po trén...
4

Vyznáte se v čočce? Jak a které druhy rozhodně zařadit do jídelníčku

Čočka je luštěnina, která je již po tisíce let důležitou potravinou v mnoha zemích světa. U nás se jí velkozrnná čočka na Nový rok, protože to podle tradic...

Miso pasta pod lupou: vše, co o ní potřebujete znát (2. díl)

Jak se miso vyrábí, jaké jsou jeho druhy, jaké má účinky na naše zdraví a jaké prospěšné látky obsahuje, jsme si řekli již minulém dílu. Dnes se dozvíte, k...
3

5 mýtů o zdravé výživě, kterým už konečně přestaňte věřit

Také si myslíte, nebo kolem sebe často slyšíte, že je zdravá strava drahá? A je tedy nebo není? Je zdravá strava o tom, jíst ty drahé a exotické superpotra...