Domů Téma Enzymy

enzymy

Tradiční korejské kimchi – recept přímo z korejské rodiny

Luxusní tradiční kimči, které jsem se naučila přímo z korejské rodiny. V Koreji se recepty na kimchi předávají z generace na generaci a každá...

Klíčíme cizrnu

Pokud vás na jaře klíčení chytlo a nevíte, co byste ještě naklíčili, zkuste pro změnu naklíčenou cizrnu. Chutná lehce oříškově a dá se použít...

Jak upravit stravu na jaře

Jaro je výborné období pro očistu našeho trávení. Máme šanci se zbavit všeho starého a nepotřebného, zároveň máme dost síly postavit se čelem k novým...

Kimchi z dýně hokkaido

Kimchi znamená v korejštině kvašená zelenina. A ta se dá udělat z čehokoliv, co máme zrovna po ruce. Zkuste třeba kimchi z dýně hokkaido....

Pickles aneb fermentovaná zelenina – co je to?

Kvašená zelenina je jednoduchý, rychlý a chutný způsob konzervace. Má mnoho živin, enzymů, vitamínů, minerálů a dokáže v našem těle skoro zázraky.

Jak správně připravovat semínka a ořechy

Většina z nás jí oříšky a semínka špatně. Abychom z nich vytěžili maximum, je třeba je správně připravovat. Naučíte vás, jak je aktivovat a...

Poznej své trávení: od úst až po konečník (1. díl)

Zažívací systém a strava, která jím pochází, vyživuje nejen naše tělo, ale má zásadní vliv i na naši psychiku. Pokud tedy chceme získat maximum...

Webinář: Jak na vyhnout jarní únavě

V záznamu živého vysílání prozradíme, jak se vyhnout typickým jarním nemocem (únava, ekzémy, bolesti hlavy a zad, menstruační bolesti), jarním náladám (nevrlost, vztek, vznětlivost)...
Téma: pitný režim, rýžový ocet, dušení, menstruační bolesti, hvět, esenciální aminokyseliny, kyselá chuť, emoce a trávení, jak kvasit zeleninu, obiloviny, dýně hokkaido, minerály, silná imunita, mandle, květová voda, jak udělat kimchi, nadýmání, nízká imunita, trávicí soustava, smažená jídla, slupka, pikls, recepty žlučník, hněv, kafe, voda s octem, vitariánství, migrény, Hokaido, jablečný ocet, antioxidanty, jak udělat kimči, chilli pasta, umeocet, pražené ořechy, akné, záněty, domácí kimchi, kysané zelí, střeva, jarní byliny, jarní únava, plynatost, co jíst na jaře, cizrna, stres, slunečnicové semínko, pečení, korejské kimči, polníček, šípky, obranyschopnost, sliny, reflux, orgány, jak kvasit, lněná semínka, sladká zelenina, luštěniny, vitamín C, hiátová hernie, kyselina fytová, cibule, alergie na mléko, napařování, jak namočit ořechy, domácí kimči, řeřicha, jaro, ptyalin, poškozená imunita, strava na jaře, kousání, aktivace oříšků, vaření, chia semínko, kimchi, čokoláda, jarní bylinky, Video, lískové ořechy, lískové oříšky, slaná jídla, mléčné kvašení, mungo, antinutrienty, proteiny, alkohol, presovaný salát, jícen, jogurt, jak oloupat ořechy, co je to pickles, online kurz Jak začít, střevní bakterie, biologické jaro, játra, prosliňování, druhy pickles, jedlé bylinky, chrupavky, jak udělat pickls, vegan, dýňová semínka, veganství, ústa, přejídání, natě, fermentování, pálení žáhy, jak udělat pickles, ostré koření, kešu oříšky, krev, low carb, čili, laktobacily, hubnutí, syrová strava, konopné semínko, popenec, vznětlivost, zázvor, očista, kyselinotvorná zelenina, aktivace ořechů, živočišné produkty, ořech, recept kimchi, jak vyléčit žlučník, jaro jídelníček, tahini, fit strava, šípek, ostropestřec, lowcarb, živiny, čili pasta, živé bakterie, oslabené trávení, celiak, vlašské ořechy, jarní detoxikace organismu, paleo, naklíčená semena, jarní strava, dýně, detox, sezóna jaro, vitarián

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?