Domů Téma Enzymy

enzymy

Klíčíme cizrnu

Pokud vás na jaře klíčení chytlo a nevíte, co byste ještě naklíčili, zkuste pro změnu naklíčenou cizrnu. Chutná lehce oříškově a dá se použít...

Jak upravit stravu na jaře

Jaro je výborné období pro očistu našeho trávení. Máme šanci se zbavit všeho starého a nepotřebného, zároveň máme dost síly postavit se čelem k novým...

Jak správně připravovat semínka a ořechy

Většina lidí konzumuje oříšky a semínka nevhodným způsobem. Abychom z nich vytěžili maximum, je třeba je správně připravovat. Naučíte vás, jak je aktivovat a...

Tradiční korejské kimchi – recept přímo z korejské rodiny

Luxusní tradiční kimči, které jsem se naučila přímo z korejské rodiny. V Koreji se recepty na kimchi předávají z generace na generaci a každá...

Kimchi z dýně hokkaido

Kimchi znamená v korejštině kvašená zelenina. A ta se dá udělat z čehokoliv, co máme zrovna po ruce. Zkuste třeba kimchi z dýně hokkaido....

Pickles aneb fermentovaná zelenina – co je to?

Kvašená zelenina je jednoduchý, rychlý a chutný způsob konzervace. Má mnoho živin, enzymů, vitamínů, minerálů a dokáže v našem těle skoro zázraky.

Poznej své trávení: od úst až po konečník (1. díl)

Zažívací systém a strava, která jím pochází, vyživuje nejen naše tělo, ale má zásadní vliv i na naši psychiku. Pokud tedy chceme získat maximum...

Webinář: Jak na vyhnout jarní únavě

V záznamu živého vysílání prozradíme, jak se vyhnout typickým jarním nemocem (únava, ekzémy, bolesti hlavy a zad, menstruační bolesti), jarním náladám (nevrlost, vztek, vznětlivost)...
Téma: vodní pickles, kyselinotvorná zelenina, konopná semínka, tygří ořech, slupka, cizrna, vznětlivost, tygří ořechy, rýžový ocet, lískové oříšky, naklíčená cizrna, webinář, oslabená imunita, sedmikrásky, proteiny, jak udělat kimči, kimči, klíčené obliviny, kvašené okurky, výhonky, sezamová semínka, klíčky, naklíčená semena, luštěniny, chia semínko, nevrlost, akné, jarní únava, kešu oříšky, žaludek, čokoláda, ořech, jak na klíčení, trávicí problémy, korejské kimči, petrželka, kopřivy, pampelišky, jak na pikls, fermentace, orgány, podpora imunity, trávicí soustava, jarní jídelníček, potraviny játra, játra, viry, naklíčení semena, kořeněná jídla, začátek, bolesti zad, konopné semínko, jablka, krev, kousání, kvašení, pitný režim, bez laktózy, bez mléka, mandle, vegan, půst, živočišné produkty, imunita, interferon, jarní zelenina, antinutrienty, jak připravit pickles, jak vyléčit žlučník, Video, naložená zelenina, krevní tlak, pikls, šípky, stres, jak pražit ořechy, jak aktivovat semínka, fermentování, jak vařit, ostropestřec, pasterizace, pelyněk, výroba kimchi, jedlé květy, zažívací systém, jaro jídelníček, sluenčnice, lískové ořechy, sezóna podzim, jarní byliny, alergie na mléko, popenec, umeocet, česnek, bakterie mléčného kvašení, napařování, sezóna jaro, nadýmání, kakao, kešu ořechy, jak vařit na jaře, bolesti hlavy, korejská zelenina, jak na jaře upravit jíídelníček, mléčné kvašení, imunoglobulin, jak namočit semínka, čínské zelí, salát, jak udělat pickles, pečení, rakovina, nachlazení, kvašáky, jak uděla pickles, mandlové máslo, migrény, káva, enzymy, dezerty, sezamové seminko, hvět, mořské řasy, oříšky, vitarián, tahini, syrová strava, sezam, recept kimchi, mungo, mikrobiom, detoxikace, jak odlehčit stravu, laktobacily, sliny, spánek, co je to pickles, zelené posypky, očista, nakládaná zelenina, dušení, eganství, dýně, kulatá zelenina, měsíček lékařský, jarní dezerty, zelená zelenina, trávicí orgány, ABKM, pálení žáhy

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?