Domů Téma Enzymy

enzymy

Klíčíme cizrnu

Pokud vás na jaře klíčení chytlo a nevíte, co byste ještě naklíčili, zkuste pro změnu naklíčenou cizrnu. Chutná lehce oříškově a dá se použít...

Jak upravit stravu na jaře

Jaro je výborné období pro očistu našeho trávení. Máme šanci se zbavit všeho starého a nepotřebného, zároveň máme dost síly postavit se čelem k novým...

Kimchi z dýně hokkaido

Kimchi znamená v korejštině kvašená zelenina. A ta se dá udělat z čehokoliv, co máme zrovna po ruce. Zkuste třeba kimchi z dýně hokkaido....

Tradiční korejské kimchi – recept přímo z korejská rodiny

Luxusní tradiční kimči, které jsem se naučila přímo z korejské rodiny. V Koreji se recepty na kimchi předávají z generace na generaci a každá...

Pickles aneb fermentovaná zelenina – co je to?

Kvašená zelenina je jednoduchý, rychlý a chutný způsob konzervace. Má mnoho živin, enzymů, vitamínů, minerálů a dokáže v našem těle skoro zázraky.

Jak správně připravovat semínka a ořechy

Většina z nás jí oříšky a semínka špatně. Abychom z nich vytěžili maximum, je třeba je správně připravovat. Naučíte vás, jak je aktivovat a...

Poznej své trávení: od úst až po konečník (1. díl)

Zažívací systém a strava, která jím pochází, vyživuje nejen naše tělo, ale má zásadní vliv i na naši psychiku. Pokud tedy chceme získat maximum...

Webinář: Jak na vyhnout jarní únavě

V záznamu živého vysílání prozradíme, jak se vyhnout typickým jarním nemocem (únava, ekzémy, bolesti hlavy a zad, menstruační bolesti), jarním náladám (nevrlost, vztek, vznětlivost)...
Téma: emoce a trávení, lněné semínko, ústa, bolesti zad, kvašené okurky, potíže s trávením, cibule, kako, domácí kimchi, mléčné kvašení, voda s citronem, čili pasta, jarní očista, jarní úklid, konopné semínko, veganství, fit strava, maso, bez laktózy, kopřivy, ptyalin, slaná jídla, amyláza, hněv, konopí, jedlé květy, jedlé bylinky, záněty, čekanka, jak na pickles, dezerty, ořechy, jak oloupat ořechy, kysané zelí, jak na pikls, petrželka, imunoglobulin, jak vyléčit žlučník, ředkvičky, pražené ořechy, druhy pickles, jablečný ocet, výroba kimchi, paleo, nemoci, raw food, aktivace semínek, minerály, jak udělat pickls, ostré koření, pití, antioxidanty, trávicí soustava, bakterie mléčného kvašení, živé bakterie, jak uděla pickles, kyselinotvorná zelenina, jak namočit ořechy, ostropestřec, alkohol, bez lepku, chilli, rakovina, sezóna podzim, domácí kimči, klíčky cizrny, střevo, živiny, chrupavky, antinutriční látky, šípky, čili, vystouplé břicho, mrkev, vegetariánské recepty, jak naklíčit luštěniny, rýžový ocet, mikrobiom, vztek, vznětlivost, jak připravit pickles, bílkoviny, jak udělat pickles, popenec, chai semínka, celiakie, jarní bylinky, půst, strava na jaro, jogurt, čínské zelí, korejské kimči, menstruační bolesti, zánět, pitný režim, oříšky, jablka, pažitka, zelená zelenina, mandlové máslo, nakládaná zelenina, plynatost, sezam, raw, co jíst při problémech s trávením, kulatá zelenina, spánek, detox, fermentace, jarní recepty, recept kimchi, jaro, krevní tlak, jak vařit na jaře, jak oloupat mandle, pasterizace, kimchi, jak klíčit semínka, kešu oříšky, naložená zelenina, bolesti hlavy, slunečnice, jak vařit, jídelníček jaro, napařování, kyselinotvornost, low carb, nadýmání, lněná semínka, jak pražit semínka, Hokkaido, pepsin, kvašená zelenina, česnek medvědí, imunita, začátek, jarní byliny, jak pražit ořechy, kyselá chuť, proteiny, sůl, játra, žaludek, výhonky, kousání, vlašské ořechy, klíčky, střevní mikroflóra, aktivace ořechů, ptačinec

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?