Domů Téma Enzymy

enzymy

Kimchi z dýně hokkaido

Kimchi znamená v korejštině kvašená zelenina. A ta se dá udělat z čehokoliv, co máme zrovna po ruce. Zkuste třeba kimchi z dýně hokkaido....

Tradiční korejské kimchi – recept přímo z korejská rodiny

Luxusní tradiční kimči, které jsem se naučila přímo z korejské rodiny. V Koreji se recepty na kimchi předávají z generace na generaci a každá...

Pickles aneb fermentovaná zelenina – co je to?

Kvašená zelenina je jednoduchý, rychlý a chutný způsob konzervace. Má mnoho živin, enzymů, vitamínů, minerálů a dokáže v našem těle skoro zázraky.

Jak správně připravovat semínka a ořechy

Většina z nás jí oříšky a semínka špatně. Abychom z nich vytěžili maximum, je třeba je správně připravovat. Naučíte vás, jak je aktivovat a...

Poznej svůj zažívací systém: od úst až po konečník (1. díl)

Zažívací systém a strava, která jím pochází, vyživuje nejen naše tělo, ale má zásadní vliv i na naši psychiku. Pokud tedy chceme získat maximum...

Jak upravit stravu na jaře

Jaro je výborné období pro očistu našeho trávení. Máme šanci se zbavit všeho starého a nepotřebného, zároveň máme dost síly postavit se čelem k novým...

Klíčíme cizrnu

Pokud vás na jaře klíčení chytlo a nevíte, co byste ještě naklíčili, zkuste pro změnu naklíčenou cizrnu. Chutná lehce oříškově a dá se použít...

Webinář: Jak na vyhnout jarní únavě

V záznamu živého vysílání prozradíme, jak se vyhnout typickým jarním nemocem (únava, ekzémy, bolesti hlavy a zad, menstruační bolesti), jarním náladám (nevrlost, vztek, vznětlivost)...
Téma: antioxidanty, emoce a trávení, ostropestřec, vegan, živiny, naklíčená cizrna, jaro, ptyalin, ořechy, aktivace oříšků, zažívací problémy, mléčné kvašení, potíže s trávením, ptačinec, řeřicha, žaludek, natě, pepsin, bakterie, naložená zelenina, fermentování, rýžový ocet, veganství, aktivace ořechů, jak aktivovat semínka, vegetariánské recepty, bolesti zad, Hokaido, jak vařit na jaře, ořech, petržel, detox, recept kimchi, Klub Jíme Jinak, ohřívání, luštěniny, čínské zelí, viry, recepty žlučník, korejské kimchi, cizrna, kořeněná jídla, pasterizace, napařování, pickles, akné, zažívací systém, hubnutí, prosliňování, silná imunita, arašídy, jak pražit semínka, jak pražit ořechy, byliny, hvět, potíže se zažíváním, čili, jak udělat pickls, nápoje, mikrobiom, proteiny, slupka, jak namočit semínka, střevní mikroflóra, kyselá chuť, jak na pikls, večeře, jarní bylinky, kešu ořechy, výhonky, paleo, kysané zelí, naklíčená semena, jak vyléčit žlučník, trávení, sůl, káva, antinutrienty, vlašáky, Video, jak kvasit zeleninu, jak klíčit semínka, kopřivy, únava, bílkoviny, slaná jídla, fermentovaná zelenina, živá strava, jarní cibulka, jak naklíčit luštěniny, potraviny žlučník, sedmikrásky, pikls, ústa, záněty, pálení žáhy, oslabená imunita, vitamíny, tygří ořech, ořechová másla, pampeliška, slunečnicové semínko, nachlazení, jarní úklid, kvašení, jak oloupat mandle, střevo, menstruační bolesti, obiloviny, kešu oříšky, začátek, jak klíčit, trávicí problémy, lowcarb, klíčení, dezerty, kvašáky, měsíček lékařský, konopí, namáčení, játra, jak uděla pickles, hiátová hernie, jak restovat semínka, recepty jaro, kysaná zelenina, korejské kimči, slunečnice, tuky, lněné semínko, jarní detoxikace organismu, kvašená zelenina, masopust, enzymy, online kurz Jak začít, obranyschopnost, dušení, sliny, živé bakterie, konopné semínko, slunečnicová semínka, chilli, kakao, maso, česnek medvědí, bylinné čaje, dýně, mandle, nemoci, bakterie mléčného kvašení

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?