Domů Téma Enzymy

enzymy

Tradiční korejské kimchi – recept přímo z korejská rodiny

Luxusní tradiční kimči, které jsem se naučila přímo z korejské rodiny. V Koreji se recepty na kimchi předávají z generace na generaci a každá...

Pickles aneb fermentovaná zelenina – co je to?

Kvašená zelenina je jednoduchý, rychlý a chutný způsob konzervace. Má mnoho živin, enzymů, vitamínů, minerálů a dokáže v našem těle skoro zázraky.

Jak správně připravovat semínka a ořechy

Většina z nás jí oříšky a semínka špatně. Abychom z nich vytěžili maximum, je třeba je správně připravovat. Naučíte vás, jak je aktivovat a...

Poznej svůj zažívací systém: od úst až po konečník (1. díl)

Zažívací systém a strava, která jím pochází, vyživuje nejen naše tělo, ale má zásadní vliv i na naši psychiku. Pokud tedy chceme získat maximum...

Jak upravit stravu na jaře

Jaro je výborné období pro očistu našeho trávení. Máme šanci se zbavit všeho starého a nepotřebného, zároveň máme dost síly postavit se čelem k novým...

Klíčíme cizrnu

Pokud vás na jaře klíčení chytlo a nevíte, co byste ještě naklíčili, zkuste pro změnu naklíčenou cizrnu. Chutná lehce oříškově a dá se použít...

Webinář: Jak na vyhnout jarní únavě

V záznamu živého vysílání prozradíme, jak se vyhnout typickým jarním nemocem (únava, ekzémy, bolesti hlavy a zad, menstruační bolesti), jarním náladám (nevrlost, vztek, vznětlivost)...
Téma: trávicí orgány, viry, kyselina fytová, tuky, druhy pickles, ořechy, trávicí problémy, žlučník, bylinné čaje, chilli pasta, rýžový ocet, mrkev, naložená zelenina, ořech, nakládaná zelenina, ústa, nízká imunita, petrželka, dýňová semínka, veganství, recepty jaro, tygří ořechy, Klub Jíme Jinak, rakovina, pálení žáhy, živiny, jak restovat ořechy, cizrna, low carb, vitarián, pepsin, fit strava, bez lepku, jak restovat semínka, jarní úklid, vegetariánské recepty, mandle, šípek, silná imunita, jak klíčit semínka, čekanka, zažívací problémy, hubnutí, střevo, česnek, oslabená imunita, játra, jarní byliny, celiakie, potíže se zažíváním, antioxidanty, pickls, loupání mandlí, pelyněk, jak kvasit, mandlové máslo, přibírání, luštěniny, kysaná zelenina, klíčení, pažitka, poškozená imunita, noční jezení, antinutrienty, alkohol, střeva, migrény, co jíst na jaře, sezamové seminko, voda s octem, ptačinec, sezóna zima, sladká zelenina, amyláza, zavařená zelenina, jídelníček na jaře, enzymy, konopná semínka, slupka, webinář, jak klíčit, napařování, střevní bakterie, naklíčená semena, pečení, vlašské ořechy, pikls, zažívací systém, nachlazení, jak vařit na jaře, krev, slaná jídla, co pít na jaře, aktivace, sezam, domácí kimchi, jarní únava, bez laktózy, klíčky, pražené ořechy, lowcarb, ohřívání, dušení, krevní tlak, česnek medvědí, recepty žlučník, mléčné kvašení, pampelišky, fermentování, mikrobiom, výhonky, emoce a trávení, slunečnicové semínko, sliny, sezóna podzim, sezamová semínka, chia semínko, bolesti zad, korejské kimchi, klíčené luštěniny, lněné semínko, jarní očista, jak oloupat ořechy, ABKM, jak odlehčit stravu, imunita, dezerty, ostropestřec, spánek, antinutriční látky, čokoláda, čínské zelí, minerály, alergie na mléko, káva, vegetariánství, proteiny, vitamíny, jogurt, tahini, pasterizace, lískové oříšky, jarní strava, obiloviny, kafe, jablka, jak na pikls, jedlé květy, květová voda, raw food

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?