Domů Téma Enzymy

enzymy

Klíčíme cizrnu

Pokud vás na jaře klíčení chytlo a nevíte, co byste ještě naklíčili, zkuste pro změnu naklíčenou cizrnu. Chutná lehce oříškově a dá se použít...

Jak upravit stravu na jaře

Jaro je výborné období pro očistu našeho trávení. Máme šanci se zbavit všeho starého a nepotřebného, zároveň máme dost síly postavit se čelem k novým...

Jak správně připravovat semínka a ořechy

Většina lidí konzumuje oříšky a semínka nevhodným způsobem. Abychom z nich vytěžili maximum, je třeba je správně připravovat. Naučíte vás, jak je aktivovat a...

Tradiční korejské kimchi – recept přímo z korejské rodiny

Luxusní tradiční kimči, které jsem se naučila přímo z korejské rodiny. V Koreji se recepty na kimchi předávají z generace na generaci a každá...

Kimchi z dýně hokkaido

Kimchi znamená v korejštině kvašená zelenina. A ta se dá udělat z čehokoliv, co máme zrovna po ruce. Zkuste třeba kimchi z dýně hokkaido....

Pickles aneb fermentovaná zelenina – co je to?

Kvašená zelenina je jednoduchý, rychlý a chutný způsob konzervace. Má mnoho živin, enzymů, vitamínů, minerálů a dokáže v našem těle skoro zázraky.

Poznej své trávení: od úst až po konečník (1. díl)

Zažívací systém a strava, která jím pochází, vyživuje nejen naše tělo, ale má zásadní vliv i na naši psychiku. Pokud tedy chceme získat maximum...

Webinář: Jak na vyhnout jarní únavě

V záznamu živého vysílání prozradíme, jak se vyhnout typickým jarním nemocem (únava, ekzémy, bolesti hlavy a zad, menstruační bolesti), jarním náladám (nevrlost, vztek, vznětlivost)...
Téma: dýně hokkaido, potíže se zažíváním, petrželka, potraviny játra, Video, lískové ořechy, jak naklíčit luštěniny, kousání, jak na klíčení, tahini, zažívací problémy, masopust, bez laktózy, jak na jaře upravit jíídelníček, namáčení, sezamová semínka, konopné semínko, jarní dezerty, kafe, smažená jídla, měsíček lékařský, recept kimchi, kyselá chuť, nachlazení, přibírání, vlašské ořechy, pickles, zavařená zelenina, noční jezení, trávicí soustava, krev, střevní mikroflóra, potíže s trávením, klíčené luštěniny, jak na pikls, večeře, tuky, jak aktivovat semínka, domácí kimchi, střeva, jak namočit semínka, jaro, pampelišky, poškozená imunita, vznětlivost, jak pražit ořechy, živé bakterie, mandle, co jíst na jaře, ostré koření, jablka, jarní bylinky, kimči, sezamové seminko, kysaná zelenina, kořeněná jídla, žlučník, spánek, reflux, mikrobiom, ohřívání, chilli pasta, živočišné produkty, konopí, vitarián, oříšky, obiloviny, slupka, trávicí orgány, jak udělat pickles, syrová strava, výroba kimči, jogurt, tygří ořech, veganství, antioxidanty, hvět, fermentování, pažitka, šípek, kyselina fytová, petržel, strava na jaře, Klub Jíme Jinak, záněty, střevní bakterie, menstruační bolesti, vitamín C, viry, jak kvasit zeleninu, aktivace ořechů, játra, zelené posypky, vlašáky, jak klíčit, zánět, paleo, ředkvičky, amyláza, výhonky, lowcarb, emoce a trávení, jarní detoxikace organismu, klíčené obliviny, ořechová másla, umeocet, lískové oříšky, esenciální aminokyseliny, česnek medvědí, tygří ořechy, obranyschopnost, raw, Hokaido, studené jídlo, prosliňování, pepsin, kešu ořechy, jarní recepty, dýně, alkohol, kimchi, naklíčená cizrna, podpora imunity, vegetariánské recepty, sezam, jarní úklid, recepty jaro, česnek, problémy s trávením, pitný režim, migrény, vegetariánství, jak oloupat ořechy, pelyněk, zázvor, krevní tlak, kopřivy, arašídové máslo, bolesti hlavy, šípky, ekzémy, pickls, chilli, oslabené trávení, jídelníček na jaře, slunečnicová semínka, kešu, chia semínko, arašídy, lékořice

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?