Domů Téma Pečení

pečení

Luxusní podzimní zelenina s pekany na sladu a skořici

Tato lahůdka je výtečným jídlem do sychravých dnů. Potěší mlsný jazýček dospělých i dětí. Měkkoučká dýně, křupavé kapustičky a oříšky a to vše ve...

Pečené křupavé zelí s česnekem

Takto připravené zelí je úžasná, křupavá lahůdka. Hodí se jako samostatný chod s dipem, anebo součást obědu či večeře.

Jak vařit a připravovat zeleninu pokaždé jinak (9 způsobů)

Vaříte zeleninu pořád na ten stejný způsob? Inspirujte se některým z těchto 9 způsobů vaření a úpravy zeleniny a jídlo na talíři už nikdy...

4 rizika konzumace smažených hranolek a jak je zdravě nahradit

Pokud si ještě stále dáváte na jídlo hranolky, je na čase si přečíst, co vše mohou hranolky ve vašem těle napáchat za škody.

Zapečená kaše na snídani nebo svačinu

Venku je opět zima a já dostala chuť na něco zahřívajícího, pečeného. Tak jsem si místo klasické obilné kaše udělala trošku netradiční zahřívací verzi...

22 tipů, jak si ušetřit čas v kuchyni + recepty

Také jste už slyšeli, že zdravé vaření stojí spoustu času a peněz? Nevěřte tomu. Díky našim osvědčeným tipům zvládnete hravě zdravé jídlo během pár...

Jedlá soda, nebo kypřící prášek? Co je lepší?

Kypřící prášek i jedlá soda mají stejnou funkci. Používají se k nakypření, odlehčení a zvětšení objemu do těst na pečivo a buchty, podobně jako droždí...

Jak upravit stravu na jaře

Jaro je výborné období pro očistu našeho trávení. Máme šanci se zbavit všeho starého a nepotřebného, zároveň máme dost síly postavit se čelem k novým...

Plán zdravého vánočního pečení: kdy péct které cukroví?

Cukroví neodmyslitelně patří k českým Vánocům. To naše je bez cukru a bílém mouky. Poradíme vám, jak si zdravé pečení rozvrhnout tak, aby bylo...

Mouky, jak se v nich vyznat a k čemu je použít

Když se řekne slovo mouka, vybaví se vám určitě spousta různých druhů - špaldová, celozrnná, bílá, chlebová, bezlepková, hrachová, mandlová... Ale vyznáte se v...

Nebezpečný akrylamid v běžných potravinách, které jíme. Jak se mu vyhnout?

Máte rádi křupavé hnědé kůrky pečiva? Dobře propečené hranolky nebo čipsy? Sice nám chutnají, ale jejich častá konzumace může mít neblahé účinky na naše...

Byl to vážně masakr (Michal, 34 let)

Když Šárka dávala dohromady příběh jejich rodiny, poprosila o vyjádření i svého manžela. Zařazuji je s velkou radostí jako pokračování jejích příběhu. Podívejte se...
Téma: pečená dýně, ječmen, bylinné čaje, těsta, druhy vaření, máslová dýně, vegetariánství, bez vajec, česnek medvědí, zahřívající jídlo, co snídat, pití, vlašské ořechy, podzimní zelenina, rozvrh, bílá mouka, kimpira, pečená zelenina, pampelišky, jedlé bylinky, kukuřičná mouka, sotýrování, jarní recepty, solené, chřipka, špičaté zelí, lité těsto, hvět, jaro jídelníček, popenec, blanšírování, krupice, recepty žlučník, klíčené obliviny, fitness strava, dna, vegan, svačina, alergie na mléko, tempura, sůl, polníček, jak péct dýni, pšenice, vitamíny, polenta, kaše nasladko, lepek, potraviny žlučník, tipy, zelenina nasladko, kynutí, pohanka, pšeničná mouka, sedmikrásky, mandlová mouka, voda s octem, dýně z trouby, ptačinec, voda s citronem, dezert, jak klíčit, tavené sýry, mouka, dýně, celozrnná mouka, smažené pokrmy, na výlet, brambůrky, enzymy, sladké pečivo, slad, vaření v páře, způsoby vaření, pálení žáhy, jídelníček, hrách, sezóna podzim, trans tuky, kaše naslano, bezlepková dieta, hněv, vinný kámen, buchty, tymián, prášek do pečiva, zelenina v troubě, jedlé květy, máta, jak klíčit semínka, vysoký krevní tlak, klíčky, klíčení, špaldová mouka, vaření, zelenina na sladko, hlávkové zelí, tuky, hokkaido dýně, bezlepkové obiloviny, z jednoho hrnce, záněty, růžičková kapusta, jak vařit, mastné, naklíčená semena, fast food, jak naklíčit luštěniny, rýže, sója, akrylamid, obiloviny, jak odlehčit stravu, jedlá soda, partner, olej, játra, prdopeč, trávicí problémy, pampeliška, veganství, kypření, jak upéct dýni, karcinogen, jaro, jak vařit zeleninu, Vánoce, vločky, nadváha, řeřicha, salát, chipsy, srdeční choroby, bílý chléb, bez vejce, dýně máslová, slané pečivo, pažitka, nádor, sladká zelenina, detoxikace, pečení, kopřivy, Online kurz Jak začít, javorový sirup, vaření zeleniny, škrob, káva, co jíst na jaře, diabetes

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?