Domů Téma Pečení

pečení

Pečená zelenina s popencem a kopřivou

I když je jaro studené, stejně si ho dáme na talíř. V téhle podobě vás rozhodně zahřeje.

22 tipů, jak si ušetřit čas v kuchyni + recepty

Také jste už slyšeli, že zdravé vaření stojí spoustu času a peněz? Nevěřte tomu. Díky našim osvědčeným tipům zvládnete hravě zdravé jídlo během pár...

Jak upravit stravu na jaře

Jaro je výborné období pro očistu našeho trávení. Máme šanci se zbavit všeho starého a nepotřebného, zároveň máme dost síly postavit se čelem k novým...

Kváskové koláče

Kváskové koláče bez cukru, bílé mouky, mléka i vajec a přesto jako od babičky. Pochutná si na nich celá rodina a jistě jimi potěšíte...

Jste element VODA? Zjistěte, jací jste a jak se dostat do...

Jste element voda? Zjistěte, jaké jsou vaše silné a slabé stránky, emocionální příznaky nerovnováhy vašeho elementu, které nemoci vás mohou trápit, kterému orgánu je...

Makový chlebíček

Když nás chytne mlsná, je třeba ji rychle a zdravě zahnat. Tento makový chlebíček je v troubě raz dva, nádherně provoní byt a chutná...

Luxusní podzimní zelenina s pekany na sladu a skořici

Tato lahůdka je výtečným jídlem do sychravých dnů. Potěší mlsný jazýček dospělých i dětí. Měkkoučká dýně, křupavé kapustičky a oříšky a to vše ve...

4 rizika konzumace smažených hranolek a jak je zdravě nahradit

Pokud si ještě stále dáváte na jídlo hranolky, je na čase si přečíst, co vše mohou hranolky ve vašem těle napáchat za škody.

Výsledek testu: mezi fosfátovými a bezfosfátovými prášky je skutečně rozdíl

Jak dopadlo velké testování kypřících prášků různého složení? Podívejte se, jestli se vyplatí vybírat si ty zdravější!

Plán zdravého vánočního pečení: kdy péct které cukroví?

Cukroví neodmyslitelně patří k českým Vánocům. To naše je bez cukru a bílém mouky. Poradíme vám, jak si zdravé pečení rozvrhnout tak, aby bylo...

Jak nahradit máslo

Začali jste s rostlinnou stravou, anebo máte alergii na mléčnou bílkovinu a najednou nevíte, co si místo másla namazat na chleba? Co použít do...

Mouky, jak se v nich vyznat a k čemu je použít

Když se řekne slovo mouka, vybaví se vám určitě spousta různých druhů - špaldová, celozrnná, bílá, chlebová, bezlepková, hrachová, mandlová... Ale vyznáte se v...

Pečené křupavé zelí s česnekem

Takto připravené zelí je úžasná, křupavá lahůdka. Hodí se jako samostatný chod s dipem, anebo součást obědu či večeře.

Jak vařit a připravovat zeleninu pokaždé jinak (9 způsobů)

Vaříte zeleninu pořád na ten stejný způsob? Inspirujte se některým z těchto 9 způsobů vaření a úpravy zeleniny a jídlo na talíři už nikdy...

Zapečená kaše na snídani nebo svačinu

Venku je opět zima a já dostala chuť na něco zahřívajícího, pečeného. Tak jsem si místo klasické obilné kaše udělala trošku netradiční zahřívací verzi...

Jedlá soda, nebo kypřící prášek? Co je lepší?

Kypřící prášek i jedlá soda mají stejnou funkci. Používají se k nakypření, odlehčení a zvětšení objemu do těst na pečivo a buchty, podobně jako droždí...

Nebezpečný akrylamid v běžných potravinách, které jíme. Jak se mu vyhnout?

Máte rádi křupavé hnědé kůrky pečiva? Dobře propečené hranolky nebo čipsy? Sice nám chutnají, ale jejich častá konzumace může mít neblahé účinky na naše...

Byl to vážně masakr (Michal, 34 let)

Když Šárka dávala dohromady příběh jejich rodiny, poprosila o vyjádření i svého manžela. Zařazuji je s velkou radostí jako pokračování jejích příběhu. Podívejte se...
Téma: česnek, salát, hokkaido dýně, žitná mouka, tekutiny, bezmléčná dieta, jarní recepty, fit strava, elementy, tmavě modrá barva, záněty, pečené kapustičky, podzimní zelenina, akrylamid, kváskové recepty, nápoje, bezfosfátový prášek, vaření v páře, testování, plán pečení cukroví, rychlovky, veganství, sladké pečivo, jáhly, zdravé dezerty, vaření, 5 elementů, sůl, jak na klíčení, vegetariánské recepty, partner, voda s citronem, cereálie, kynuté koláče, javorový sirup, hlávkové zelí, petrželka, slad, bez lepku, sladké pohoštění, pečivo, planá zelenina, olej, ořechy, krekry, tumor, veganské recepty, azuki, jak péct zeleninu, zkratky a tipy, dezert bez mléka, obilný slad, kynutí, recepty žlučník, prášek do pečiva, kvašení, polenta, hraška, kešu oříšky, blanšírování, kimpira, kešu ořechy, celozrnná špaldová mouka, pečivo z kvásku, přírodní tofu, bílý chléb, mastné, potraviny játra, jak vařit na jaře, pět elementů, dritování, diabetes, kvašená zelenina, pampeliška, krupice, online kurz Jak začít, ovesná mouka, napařování, soda bicarbona, tavicí soli, hněv, očista, živočišné produkty, pudingový prášek, zapečená kaše, náhrada másla, jak upéct zeleninu, slané pečivo, divoká zelenina, veganská svačina, kaše nasladko, čočka, semínka, tipy, natě, co snídat, jak péct dýni, pampelišky, dezerty bez vajec, sušenky, máslová dýně, vánoční cukroví, neurotoxin, jak upéct dýni, nervová soustava, alsan, sladká svačina, paleo, klíčené luštěniny, řeřicha, Vánoce, problémy s trávením, polévky, svačinka, jak naklíčit luštěniny, bylinky pro jarní očistu, špičaté zelí, zelenina nasladko, jáhlová mouka, ječná mouka, transtuky, pečení s kváskem, veganské moučníky, oříšková mouka, dezerty bez mléka, kokos, cukroví, dezert bez cukru, pohanková mouka, smažení, lepek, mouky, amarantová mouka, fazole, prdopeč, ředkvičky, strach, recepty jaro, vločková kaše, těsto bez vajec, cizrna, arašídové máslo, plánování, jak na jaře upravit jíídelníček, fritování, domácí pečení, reprodukce, zažívací problémy, mák, jak použít slad

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?