Domů Téma Pečení

pečení

Jak upravit stravu na jaře

Jaro je výborné období pro očistu našeho trávení. Máme šanci se zbavit všeho starého a nepotřebného, zároveň máme dost síly postavit se čelem k novým...

Jste element VODA? Zjistěte, jací jste a jak se dostat do...

Jste element voda? Zjistěte, jaké jsou vaše silné a slabé stránky, emocionální příznaky nerovnováhy vašeho elementu, které nemoci vás mohou trápit, kterému orgánu je...

Plán zdravého vánočního pečení: kdy péct které cukroví?

Cukroví neodmyslitelně patří k českým Vánocům. To naše je bez cukru a bílém mouky. Poradíme vám, jak si zdravé pečení rozvrhnout tak, aby bylo...

Luxusní podzimní zelenina s pekany na sladu a skořici

Tato lahůdka je výtečným jídlem do sychravých dnů. Potěší mlsný jazýček dospělých i dětí. Měkkoučká dýně, křupavé kapustičky a oříšky a to vše ve...

Jak nahradit máslo

Začali jste s rostlinnou stravou, anebo máte alergii na mléčnou bílkovinu a najednou nevíte, co si místo másla namazat na chleba? Co použít do...

Mouky, jak se v nich vyznat a k čemu je použít

Když se řekne slovo mouka, vybaví se vám určitě spousta různých druhů - špaldová, celozrnná, bílá, chlebová, bezlepková, hrachová, mandlová... Ale vyznáte se v...

Pečené křupavé zelí s česnekem

Takto připravené zelí je úžasná, křupavá lahůdka. Hodí se jako samostatný chod s dipem, anebo součást obědu či večeře.

Jak vařit a připravovat zeleninu pokaždé jinak (9 způsobů)

Vaříte zeleninu pořád na ten stejný způsob? Inspirujte se některým z těchto 9 způsobů vaření a úpravy zeleniny a jídlo na talíři už nikdy...

4 rizika konzumace smažených hranolek a jak je zdravě nahradit

Pokud si ještě stále dáváte na jídlo hranolky, je na čase si přečíst, co vše mohou hranolky ve vašem těle napáchat za škody.

Zapečená kaše na snídani nebo svačinu

Venku je opět zima a já dostala chuť na něco zahřívajícího, pečeného. Tak jsem si místo klasické obilné kaše udělala trošku netradiční zahřívací verzi...

22 tipů, jak si ušetřit čas v kuchyni + recepty

Také jste už slyšeli, že zdravé vaření stojí spoustu času a peněz? Nevěřte tomu. Díky našim osvědčeným tipům zvládnete hravě zdravé jídlo během pár...

Jedlá soda, nebo kypřící prášek? Co je lepší?

Kypřící prášek i jedlá soda mají stejnou funkci. Používají se k nakypření, odlehčení a zvětšení objemu do těst na pečivo a buchty, podobně jako droždí...

Nebezpečný akrylamid v běžných potravinách, které jíme. Jak se mu vyhnout?

Máte rádi křupavé hnědé kůrky pečiva? Dobře propečené hranolky nebo čipsy? Sice nám chutnají, ale jejich častá konzumace může mít neblahé účinky na naše...

Byl to vážně masakr (Michal, 34 let)

Když Šárka dávala dohromady příběh jejich rodiny, poprosila o vyjádření i svého manžela. Zařazuji je s velkou radostí jako pokračování jejích příběhu. Podívejte se...
Téma: vyčerpání, fosforečnany, mandle, česnek medvědí, pohanka, mořské řasy, prdopeč, cholesterol, vločková kaše, rychlovky, petrželka, enzymy, alsan, špičaté zelí, špaldová mouka, nemáslo, kimpira, obilná káva, lité těsto, jarní strava, cizrnová mouka, zahřívající jídlo, bez laktózy, strach, bezfosfátový prášek, potraviny játra, bylinné čaje, prášek do pečiva, ABKM, jak použít slad, pitný režim, problémy s trávením, slané pečivo, jáhly, přírodní tofu, diabetes, kokosový olej, těsto, pšenice, máta, zelenina z trouby, oříšková mouka, cukroví, vegetariánské recepty, krekry, co jíst na jaře, voda s citronem, ovesná mouka, brambory, zdravé cukroví, květová voda, kruhy pod očima, klíčky, vegan, kvašení, adzuki, zažívací problémy, hrachová mouka, Klub Jíme Jinak, rychlé vaření, česnek, vysoký krevní tlak, klíčené luštěniny, hraška, dýně z trouby, salát, bambusové máslo, pekany, ovoce, odpočinek, online kurz Jak začít, dýně, kokosová mouka, Vánoce, obiloviny, jaro jídelníček, sezóna podzim, slad, semínka, masopust, pečené kapustičky, dritování, bílá mouka, blanšírování, cizrna, bolesti kolen, trans tuky, pečená zelenina, nadýmání, trávení, káva, potíže se zažíváním, potraviny žlučník, lepek, vitamín C, slaná jídla, napařování, kukuřice, hokaido dýně, vitamíny, nasycené tuky, byliny, maso, hranolky, jarní recepty, škrob, pickles, mrtvice, rozmnožování, strava pro muže, náhrada másla, krupice, bílé pečivo, smažené pokrmy, dušení, močový měchýř, pálení žáhy, plánování, celozrnné pečivo, karcinogen, zapečená kaše, z jednoho hrnce, fit strava, dezert, nemoci srdce, spánek, mandlová mouka, provamel, mastné, natural tofu, alternativa másla, cukrovka, játra, pažitka, sezóna zima, bez mléka, recepty žlučník, jak vařit, vaření, amarantová mouka, jak vyléčit žlučník, pampeliška, co pít na jaře, chřipka, kešu oříšky, tekutiny, jak odlehčit stravu, pražení, rýžová mouka, ředkvičky

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?