Domů Téma Pečení

pečení

Jak upravit stravu na jaře

Jaro je výborné období pro očistu našeho trávení. Máme šanci se zbavit všeho starého a nepotřebného, zároveň máme dost síly postavit se čelem k novým...

Jste element VODA? Zjistěte, jací jste a jak se dostat do...

Jste element voda? Zjistěte, jaké jsou vaše silné a slabé stránky, emocionální příznaky nerovnováhy vašeho elementu, které nemoci vás mohou trápit, kterému orgánu je...

Jak nahradit máslo

Začali jste s rostlinnou stravou, anebo máte alergii na mléčnou bílkovinu a najednou nevíte, co si místo másla namazat na chleba? Co použít do...

Mouky, jak se v nich vyznat a k čemu je použít

Když se řekne slovo mouka, vybaví se vám určitě spousta různých druhů - špaldová, celozrnná, bílá, chlebová, bezlepková, hrachová, mandlová... Ale vyznáte se v...

Plán zdravého vánočního pečení: kdy péct které cukroví?

Cukroví neodmyslitelně patří k českým Vánocům. To naše je bez cukru a bílém mouky. Poradíme vám, jak si zdravé pečení rozvrhnout tak, aby bylo...

Luxusní podzimní zelenina s pekany na sladu a skořici

Tato lahůdka je výtečným jídlem do sychravých dnů. Potěší mlsný jazýček dospělých i dětí. Měkkoučká dýně, křupavé kapustičky a oříšky a to vše ve...

Pečené křupavé zelí s česnekem

Takto připravené zelí je úžasná, křupavá lahůdka. Hodí se jako samostatný chod s dipem, anebo součást obědu či večeře.

Jak vařit a připravovat zeleninu pokaždé jinak (9 způsobů)

Vaříte zeleninu pořád na ten stejný způsob? Inspirujte se některým z těchto 9 způsobů vaření a úpravy zeleniny a jídlo na talíři už nikdy...

4 rizika konzumace smažených hranolek a jak je zdravě nahradit

Pokud si ještě stále dáváte na jídlo hranolky, je na čase si přečíst, co vše mohou hranolky ve vašem těle napáchat za škody.

Zapečená kaše na snídani nebo svačinu

Venku je opět zima a já dostala chuť na něco zahřívajícího, pečeného. Tak jsem si místo klasické obilné kaše udělala trošku netradiční zahřívací verzi...

22 tipů, jak si ušetřit čas v kuchyni + recepty

Také jste už slyšeli, že zdravé vaření stojí spoustu času a peněz? Nevěřte tomu. Díky našim osvědčeným tipům zvládnete hravě zdravé jídlo během pár...

Jedlá soda, nebo kypřící prášek? Co je lepší?

Kypřící prášek i jedlá soda mají stejnou funkci. Používají se k nakypření, odlehčení a zvětšení objemu do těst na pečivo a buchty, podobně jako droždí...

Nebezpečný akrylamid v běžných potravinách, které jíme. Jak se mu vyhnout?

Máte rádi křupavé hnědé kůrky pečiva? Dobře propečené hranolky nebo čipsy? Sice nám chutnají, ale jejich častá konzumace může mít neblahé účinky na naše...

Byl to vážně masakr (Michal, 34 let)

Když Šárka dávala dohromady příběh jejich rodiny, poprosila o vyjádření i svého manžela. Zařazuji je s velkou radostí jako pokračování jejích příběhu. Podívejte se...
Téma: maso, imunita, fazole, podzimní zelenina, jedlá soda, brambůrky, polenta, strava pro muže, špalda, svačina, pampeliška, kvašená zelenina, tipy, česnek, ptačinek, přírodní tofu, jak klíčit, do práce, hněv, těsto, jarní recepty, sedmikrásky, živočišné produkty, močový měchýř, bez lepku, tuk, jarní byliny, sezóna léto, dýně z trouby, rozvrh, diabetes, nishime, 5 elementů, sezóna podzim, partner, Klub Jíme Jinak, hrách, karcinogen, ABKM, bílé pečivo, těsta, pět elementů, zelenina, semínka, jak na klíčení, život, avokádo, sója, klíčky, potíže se zažíváním, lité těsto, Hokkaido, tavené sýry, na výlet, pálení žáhy, jídlo na podzim, ovesné vločky, bílá mouka, žitná mouka, jak na jaře upravit jíídelníček, kokosový olej, z jednoho hrnce, rakovina, jáhly, fazole adzuki, dýně máslová, hraška, ovoce, růžičková kapusta, cholesterol, nemáslo, dýně hokaido, pečená zelenina, kešu oříšky, nasycené tuky, bílé tofu, šípky, klíčené obliviny, cukroví, kokosový tuk, bolesti kolen, vaření zeleniny, co pít na jaře, oves, jaro, tempura, skořice, soda bicarbona, čas vaření, olej, hvět, krokety, alergie na laktózu, ledviny, vysoký krevní tlak, nádor, pečení, záněty, způsoby vaření, sotýrování, zelí, bezfosfátový prášek, dezert, pampelišky, solené, zánět močového měchýře, chřipka, polévky, jak péct zeleninu, čím nahradit máslo, ořechy, děti, nervová soustava, polníček, jedlé květy, voda s octem, jarní strava, máslová dýně, adzuki, spánek, zelenina v troubě, bylinné čaje, jak vařit na jaře, tmavě modrá barva, zahřívající jídlo, pohanka, oříšková mouka, nemoci, klíčení, smažení, pelyněk, javorový sirup, online kurz Jak začít, rýže, dýně, bílý chléb, kaše nasladko, potraviny žlučník, jak odlehčit stravu, recepty žlučník, mrtvice, petrželka, ječmen, řeřicha, mastné, hlávkové zelí, bezlepková dieta, čekanka, rostlinné mléko, zimní jídlo

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?