Portobello
Barevné rizoto
Recept pro milovníky jednoduchých a přitom chutných receptů. Moc jsme si na této kombinaci chutí pochutnali a doufám, že nezklame a ni vás.
Hlavní jídla
klub
2
Yuba na mandlích
Recept, do kterého můžete použít yubu neboli tofu skin. Yuba v jídle krásně nahradí masovou složku. Její konzistence je neuvěřitelná a doufám, že i vám zac...
Hlavní jídla
klub
5
Portobello katsu kari
Masité klobouky velkých žampionů se na tento pokrm velmi hodí. Je to takový fusion recept. Japonská kuchyně se zde snoubí s indickou a také s naší fantazií...
Hlavní jídla
klub
13
2
Řepná panenka Wellington
Nědělní oběd bude přímo slavnostní, když připravíte tento úžasný recept. Vsadím se, že na své si přijdou i milovníci masa.
Hlavní jídla
klub
10
5
Houby na talíři
Pokud si v kuchyni rádi hrajete, chcete se rozmazlovat nebo čekáte hosty, tento recept je nejen zajímavý na pohled, ale také velmi chutný a rychlý.
12
16
Sváteční zapečené nadívané žampiony s čočkou a rýží
I o svátcích se dá jíst jinak, chutně přitom zdravě a barevně. Sice to není klasika, ale proč nepřekvapit rodinu nebo hosty něčím novým?
19
22
Dlouhé batátové gnocchi s oříšky a houbami
Pro tento recept jsem zvolila velmi jednoduché ingredience, aby nepřebily chut batátových noků. Chce to jen trošku trpělivosti při přípravě.
4
3
Restovaná zelenina se žampiony
Zkuste zkombinovat čínské zelí pak Choi se žampiony, tymiánem a další zeleninou. Vznikne skvělá dobrota.