- rýže basmati
- čočka beluga
- olej
- pórek
- žampiony portobello
- fialové zelí
- mrkev
- česnek
- černý kmín (černucha)
- černé hořčičné semínko
- kajenský pepř
- sůl
- umeocet
- petrželka
Jak připravit rizoto “všehochuť
- Uvařte čočku a nechte stranou.
- Uvařte rýži basmati.
- Na pánev dejte olej, černuchu, hořčičné semínko, na proužky nakrájenou mrkev, zelí, pórek a houby. Orestujte.
- Podlijte trochou vody, osolte, přidejte pepř, umeocet a duste.
- Když je zelenina hotová, vmíchejte do ní čočku a rýži. Přidejte nasekanou petrželku a servírujte.

Odhal skutečné příčiny jarní únavy, detox potraviny a skryté překážky pro tvůj rozkvět! Jen do 17.2. Pak začínáme Jarní očistu.
PŘEJÍT NA ZÁZNAM

Praktické
- Můžete servírovat i lépe a slavnostně, třeba tvořit kopečky nebo použít různé formičky.
Obměna
- Místo portobella můžete použít jakékoliv čerstvé houby.
Děti
- Vhodné pro děti od 2 let, ale vynecháme pepř a ubereme sůl.
🌱 PS: Začni svou jarní proměnu!
Probuď energii a uprav jídelníček. Uvidíš, že i na jaře se můžeš cítit skvěle! Začínáme 8 týdenní Jarní očistu. Přidej se do skvělé party - už za pár týdnů uvidíš výsledky.
Komentáře
Vierko, zase vynikající recept. Dělala jsem k obědu, dnes, a fakt moooc dobré…👍👏