Černý kmín

Podzimní černá rýže Nerone

Tato zeleninová směs s černou rýží vás krásně zahřeje v chladných dnech a úžasně voní kořením. Jednoduché rychlé jídlo, které budete mít během chvilky na s...

Podzimní pohanka

Pohanka je skvělá pseodobilovina se zahřívacím efektem a je proto vhodná pro chladné dny. Zkuste ji v této úpravě s pečenou zeleninou, houbami a fazolemi.

Šafránové rizoto

Snadné a rychlé rizoto, voňavé díky šafránu a jemné díky přidanému lískooříškovému máslu.

Kořeněná pohanka

Jednoduché, bezlepkové, rychlé, z několika málo ingrediencí…takové je toto voňavé jídlo, na kterém si určitě pochutnáte.

Osmahnutá rýže se zeleninou a tempehem

Rychlé jednoduché jídlo bez masa a lepku, skvělé pro začínající podzim.

Patizonová pánev

Patizon je skvělá zelenina, kterou lze připravit na všechny možné způsoby. Vyzkoušejte třeba tuto voňavou patizonovou pánev, jejiž příprava je velmi jednod...

Sladkokyselá červená řepa se špaldou

Vyzkoušejte tuto sladkokyselou variantu řepy a připravte si atraktivní, krásně barevné a chutné jídlo, které budete mít během pár minut na stole.

Bílá patizonová omáčka

Máte patizon a nevíte, jak ho připravit? Zkuste tuto jemnou krémovou omáčku vonící kořením.

Thajská červená rýže s vodnicí

Voňavá červená rýže – jednoduchý jarní recept, na kterém si jistě pochutnáte.

Tempehové vegíčko

Veganská variace na míchaná vajíčka, tentokrát z tempehu. Tento pokrm je skvělý s kouskem kváskového chleba nebo do placek, třeba jako rychlá a zdravá veče...

Pórkové tyčinky

Velmi rychlý recept z mála ingrediencí. Tyto tyčinky si můžete připravit jen tak na mlsání nebo jako pohoštění, skvěle se hodí k různým pomazánkám.

Špaldová míchanice

Jednoduché a lahodné pikantní jídlo, skvělé jako rychlý oběd nebo večeře. Pokud se budete držet receptu, nevynecháte koření a další důležité ingredience, u...