Pečivo při celiakii, HITu a intoleranci lepku
Jaké pečivo je vhodné pro celiaky a lidí, kteří nemohou lepek? A jak je to s pečivem při histaminové toleranci? Jaký typ kvásku použít při různých zdravotních potížích a jak s ním pracovat, aby to bylo výhodné pro naše zdraví. O tom a mnoha dalších souvislostech jsme si povídali s MUDr. Vladimírou Strnadelovou a Vladimírem Zerzánem, odborníky, kteří se 25 let věnují celostní medicíně.
Vaše opravdové příběhy
Mám jen jednu ledvinu – maminčinu
Problémy začaly krátce po mém narození. Nemocnice, operace, léky....
Jsem bez léků na tlak a cítím se o 10 let mladší (Lenka, 61 let)
Jím Jinak pro mně objevila moje kamarádka, když jsem...
Už vím, že zhubnout jde v každém věku (Lenka, 52 let)
Roky jsem se potýkala s migrénami, oslabenou imunitou, trávicími...
Krok za krokem k ještě větší lehkosti (Tereza, 34 let)
Když je člověk připravený, tak přijdou další AHA momenty....